![]() |
Vand dvd Pyle PLBINDV7
Vand dvd Pyle PLBINDV7.
•DVD Player "all-in-one" Radio DVD/CD/TV/Monitor 7" •Monitor complet motorizat 7", format imagine 16:9 •putere amplificator: 4 x 50W si 1 x 20W centru •Dolby Digital Surround 5.1 •Dolby ProLogic II •Tuner TV integrat, antena inclusa •Tuner AM/FM integrat •Playback Dual Zone cu telecomenzi separate •Posibilitate de conectare camera video marsarier •3 x preout audio RCA •3 intrari video •1 intrare auxiliara •2 iesiri video •Iesire separata subwoofer Dvd-ul este in perfecta stare de functionare. Citeste foarte bine dvd-urile si cd-urile. Singura problema ar fi ca are doua zgarieturi pe ecran (nu mari, dar se vad, asa l-am cumparat si eu), care cred ca se pot scoate. Nu mi-am batut capul pentru ca nu ma deranjeaza. Pret 800 lei sau schimb cu monitor vga cu touchscreen ptr. carpc. Contact 0769078506 Daca e cineva interesat din Resita - Timisoara proba se poate face la mine pe masina (este montat in masina). |
Re: Vand dvd Pyle PLBINDV7
La multi ani!
|
ceva poze?
|
O sa incerc sa fac in cursul zilei de astazi, daca nu ajung astazi cel tarziu maine.
|
3 Attachment(s)
Este prafuit ca e prea frig afara ca sa fac curat prin masina. :oops:
|
Momentan DVD-ul este rezervat in vederea schimbului cu un ecran vga cu touchscreen.
|
Fara alte comentarii DVD-ul revine. Schimb in special cu monitor VGA cu touchscreen ptr. carpc.
|
Sper sa nu se considere UP, este doar update de pret. Noul pret 700 lei.
|
Up 650 lei ultimul pret. E relativ urgent, astept sa vina piesele pentru Car PC.
|
600 lei ultimul pret. Mai jos de atat nu-l dau, prefer sa-l tin.
|
Up...dar pretul revine la 800 ron.
|
Up..................
|
Up......
|
Schimb si cu DVD 1DIN sau 2DIN cu touchscreen + diferenta.
Scuze, nu vreau sa fie up, rog un moderator sa uneasca posturile. Multumesc. |
Schimb si cu DVD 1DIN sau 2DIN cu touchscreen + diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning