![]() |
VAND-Helix P 400 Precision !!!
Asa cum spune titlul vand ampliful HELIX-P-400 an stare perfecta de functionare ,fara nici o zgarietura,fara nici o reparatie ,de fapt ampliful este sigilat de fabrica si orice interventie sar vedea prin sticla de pe fata lui....Cu alte cuvinte este IMPECABIL..am si cutia si factura:oops::-P daca este cineva interesat..Nu ma intereseaza schimburi de nici un fel...:xami vand toata muzica din masina acesta fiind si motivul vanzari:x !!!
:!:PRET FIX 400E !!!:!: Am sa pun si poze dupa ce al aduc an casa .... SPECIFICATI: Putere RMS/Putere Maxima la 4 Ohms - 4 x 110/190 Watts Putere RMS/Putere Maxima la 2 Ohms - 4 x 175/300 Watts Putere RMS/Putere Maxima la 4 Ohms - 2 x 350/595 Watts Frecventa - 15 Hz - 20 kHz Bassboost - 0 - 9 dB Bassboost setting range for center frequencies - 40 - 120 Hz Setting range highpass - 15 Hz - 4 kHz Setting range lowpass - 15 Hz - 4 kHz Distorsiune totala - < 0,006% TIM - < 0,01% Signal to noise ratio - > 95 dB Damping factor - > 600 IImpedanta de intrare - 10 kOhms Senzitivitarte - 300 mV - 8,5 V SIguranta - 3 x 25 A Dimensiuni (H x W x D) mm - 35 x 432 x 240 Greutate Neta - 4,7 kg. Class A Technology IMS-Technologie (Integrated Managing Software) 16 MosFet Transistors RMI (Realmixed Input) NFI (Noisefree Input) Intelligent active crossover Mono/Bridged/Stereo switch 8 volt input ADC (Anti Distortion Choke) Intelligent power supply Separate speaker protection circuit CPS (Colour Protection System) SMD (Surface Mounting Device) Double-sided, extra strong and copper-plated pc-board 24-carat gold-plated solid connectors suitable for 25mm2 cable Temperature-optimised heatsink 1% accurate components massive connection terminals >50 mm2. |
Re: VAND-Helix P 400 Precision !!!
Ai PM!
|
A nu se considera up ,raspuns la PM-uri:
Antradevar sculele de calitate si adevarate starnesc interes din partea cunoscatorilor.....CINE ARE BANI AL IA... |
Up pentru calitate.......pretul este fix si asa va ramane.....daca nu al dau la bani astia al voi tine de decor ca se aprinde ca pomul de craciun....:!::-P:lol:
|
2 Attachment(s)
Pozele sunt mai vechi dar ampliful este exact an aceas stare:
|
7 Attachment(s)
Am dat jos ampliful azi sii am facut si poze reale si recente pentru cei ce au cerut :
|
Vanzarea se suspenda o saptamana pentru un potential client !
|
Nu se mai suspenda ca s-a vandut. :lol: Rafaila a venit pana la Bucuresti sa-mi aduca amplificatoarele, deci jos palaria. Revin cu impresii dupa teste. :D
|
Ati doresc din tot sufletul sa te multumeasca...numai cat pe mine boxele pe care leai vazut an portbagaj......DE NEIMAGINAT ASA SUNET SI ATATA PUTERE:rolleyes2:lol::lol::D.....Se darama blocul......:evil:
Multumesc 4tuning pentru gazduirea anuntului !!!! |
Deci eu ma oftic! :lol: Pe cuvant: cand vin la Deva te sun si poate nu imi faci o auditie. :D Multumesc pentru urarile de bine si sa te bucuri si tu de boxele absolut superbe pe care le-ai luat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning