![]() |
Porsche Magnum
7 Attachment(s)
Porsche Magnum .. pana acuma nici nu am stiut de el..dar l-am avzut intro noapte parcat in fata la Hotelul Continental si i-am afcut cateva poze..acuma va las pe voi sa decideti..
|
Re: Porsche Magnum
Magnum se numeste culoarea ca este un Cayenne modificar oleaca,fatza si jantele atrag puternic atentia.
|
hmm ... tot cayenne e ....
sau are ceva motorizare diferita ? umpic modificat la exterior e numai |
Pai si motorizarea mai buna si interiorul este schimbat total si exterior..si mai multi cai..
|
NU este un model nou..este un Cayenne tunat.
|
Quote:
1. De unde stii,concret, ca motorizarea e mai buna? 2.Ai scris cumva pe google "cayenne magnum"? Acest Porsche care l-ai vazut Nu este un model nou de Cayenne si doar unul cu kit-ul de caroserie ce poarta semnatura TechArt, "Magnum" fiind numele kit-ului de caroserie.Sunt si in Romania cel putin 2 astfel de masini cu aceste bodykit-uri....cei care le stiu sigur isi vor aminti de ele.Sper ca nu te-am suparat asa tare... |
Ii sta f bine imbracat in culoarea asta,chiar e cv rar :rolleyes2
|
masina asta nu mai este o noutate!
este o raritate dar noutate...no way sunt cel putin 4 masini cu kitul asta in romania...si din cate stiu kitul a fost lansat de ceva timp... |
Nu stiu cum e motorizarea dar culoarea e pericol... . Cool.
|
9 Attachment(s)
Este unu in IASI, il cunosc pe soferul omului.
Cayenne Turbo S (531 HP stock) + tunning MAGNUM = 610 HP 130K EU masina+60K tunning ul - pret cip. Din cite stiu accizele sunt 40% plus TVA dar platite la valoarea masinii (fara tunning inclus) Masina este tunata in Germania la Techart, a venit cu 2000 KM direct de acolo dar cica au lucrat pe ea si niste romani de la reprezentantza Techart Romania (body kit fara motor) venitzi la specializare |
aaa ce are interesant sunt chestiile alea cu emblema porsche nu se misca de loc in mers stau perfect verticale. Exact la fel ca la ROLLS ROYCE, aceeasi firma a facut pentru porsche citeva sute de embleme editie limitata vindute doar in america de nord si cind a fost omu si-a luat un rind.
Nu pare mare smecherie dar ash vrea sa vand mecanismul dinauntru dar soferul se teme sa de-a roata jos (nu se poate vedea altfel) ca tipul ca cam sandilau :) ... |
1 Attachment(s)
Motorul Este Tot Din Fibra De Carbon
Nic Plastic |
Quote:
|
No Comment ! .. frumoase aman2 ... ala negru l-am vazut si in Bacau....
|
nu-mi place deloc
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning