![]() |
COMANDA - HOBBYLAND
Vreau sa imi comand o macheta de pe hobbyland si mai am nevoie de cineva pentru a completa pana la 100 de euro (pentru transport gratuit). Deci daca doreste cineva, ceva de acolo anuntati-ma rapid pentru ca vreau sa dau comanda saptamana asta.
In principiu mai e nevoie de ceva in valoare de 30 de euro (macheta mea e deja 71). |
re: Comanda hobbyland.bg
ai PM!
|
Deci suntem pana acum eu si cash_banck cu cate o macheta la "christmas sale" fiecare. Mai avem nevoie de o persoana care sa vrea o macheta care sa fie "available", aceasta o sa beneficieze de 5% reducere.
Ar fi ok daca am putea da comanda saptamana viitoare... deci inghesuiti-va :-) |
ai pm!!!!
|
vreau si eu sa ma lipesc.
am 4 produse in valoare de 34 eur codurile machetelor: 20293, 20632, 20351 si 640120520 contact: iftimeadrian88 sau 0740 514 983 |
eu ma retrag din comanda! ms
|
Aveti sticky, sa vada lumea topicul mai usor.
|
multumim!
|
Quote:
S-au schimbat putin datele comenzii: o sa fie data de glockedprod, pentru ca el mai are niste comenzi de pe site-ul lor la activ astfel v-a exista o reducere putin mai mare (pentru machetele la pret normal). |
Imi pare rau de dublu post, dar o sa va rog ca din acest moment sa posteze doar cei cu adevarat interesati sa isi ia o macheta, nu toti bagatorii de seama care se plictisesc pe aici si vor doar sa f...rece timpul celorlalti!
Multumesc. ;) EDIT: Si pentru toti nelamuritii: banii ii trimiteti inainte, celui care face comanda, deoarece contrar aparentelor banii nu ne cresc in copaci si nici nu ne cad din avion si poate nu avem de unde sa punem chiar pentru toti "doritorii". |
ma bag si eu cu 1 sau 2 machete f sigur...
|
ok, suntem 3, mai avem nevoie de o persoana.
|
comanda a fost trimisa azi, 1/12/2011
|
data viitoare poate ma bag si eu ... sunt curios cat dureaza pana vin
|
Vin in 24-48 de ore. Mai da careva comanda? Eu am un 37 de euro.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning