Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - AG-69-CAZ (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/229693-e30-ag-69-caz.html)

CaZu 27-12-10 21:35

E30 - AG-69-CAZ

6 Attachment(s)
Salutare la toata lumea .. din nou pe sectiunea B M W 8) de data asta cu un e30 320i din 84 :rolleyes2
Masina am achizitionat-o ieri seara .. nu prea m am bucurat de ea ca a picat ambreiaju .. azi am dus-o la service sa rezolvam problema .. in schimb nu era nici un mecanic .. sa speram ca maine se va putea face ceva. .
Banuiesc ca unii dintre voi cunosc masina .. mai multe detalii poate da PAKE despre masina , trecand si prin mana lui candva :lol:

Pentru inceput astept sa rezolv problema cu ambreiajul si apoi vedem care cum este situatia .. sa incepem un proiect :evil:
Pentru cei care se intreaba de ce am masina la vanzare.. raspund la aceasta intrebare .. Doresc un e36 coupe .. sau cash daca pica ceva pica daca nu .. nu.Ne apucam de treaba :!:

Planuri sunt multe.. asteptam sa dea caldura .. punem bani deoparte .. pana trece faza asta cu Hibernarea :shock:

Pun 2 poze cu masina .. sa va faceti o idee dupa care sper sa fac maine .. niste poze la interventia chirurgicala :rolleyes2

Cu ocazia asta vreau sa urez SARBATORI FERICITE TUTUROR si sa-i salut pe baietii veseli Marian Nebunu , jakalu , Pake , Mouze daca nu i am enumerat pe toti .. sa nu se supere :idea:

bebe91 27-12-10 21:39

Re: e30 - AG-69-CAZ

arata foarte bine masina .a avut cineva cat de cat grija de ea ,ce planuri ai pe viitor ?:)

DTH 27-12-10 21:40

Felicitări pentru achiziţie ( nu că nu ştiam de ea ) dar vroiam să mă bag în seamă :lol::lol::lol:

Buuun ...îmi place roşiatica , ţi-am mai zis şi ce aştept eu de la tine aşa că ...aşteptăm să dea căldura :peace: :lol:

CaZu 27-12-10 21:43

Quote:

Originally Posted by bebe91 (Post 3932833)
arata foarte bine masina .a avut cineva cat de cat grija de ea ,ce planuri ai pe viitor ?:)

Planuri de viitor .. sunt multe .. ursii sunt saci fara fund .. ai ce modificari sa le aduci .. in principiu .. niste JANTE Cu BUZA neaaparat dar sa dea caldura.suspensia sa o las mai jos .. daca e ceva de skimbat bucsaraie mecanica pus la punct etc.inca nu am analizat-o cap coada.astept sa rezolv cu ambreiaju si apoi facem lista :lol: de cumparaturi :twisted:

iar pt Claudia MDB .. merci si nu te uit .. sa rezolv belelele si ne auzim.:rolleyes2

marius_81 28-12-10 03:35

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3932815)
Salutare la toata lumea .. din nou pe sectiunea B M W 8) de data asta cu un e30 320i din 84 :rolleyes2
Masina am achizitionat-o ieri seara .. nu prea m am bucurat de ea ca a picat ambreiaju .. azi am dus-o la service sa rezolvam problema .. in schimb nu era nici un mecanic .. sa speram ca maine se va putea face ceva. .
Banuiesc ca unii dintre voi cunosc masina .. mai multe detalii poate da PAKE despre masina , trecand si prin mana lui candva :lol:

Pentru inceput astept sa rezolv problema cu ambreiajul si apoi vedem care cum este situatia .. sa incepem un proiect :evil:
Pentru cei care se intreaba de ce am masina la vanzare.. raspund la aceasta intrebare .. Doresc un e36 coupe .. sau cash daca pica ceva pica daca nu .. nu.Ne apucam de treaba :!:

Planuri sunt multe.. asteptam sa dea caldura .. punem bani deoparte .. pana trece faza asta cu Hibernarea :shock:

Pun 2 poze cu masina .. sa va faceti o idee dupa care sper sa fac maine .. niste poze la interventia chirurgicala :rolleyes2

Cu ocazia asta vreau sa urez SARBATORI FERICITE TUTUROR si sa-i salut pe baietii veseli Marian Nebunu , jakalu , Pake , Mouze daca nu i am enumerat pe toti .. sa nu se supere :idea:

Nu se compara niciodata un E36 cu un E30 din punctul meu de vedere ( fara suparare pt propietari de pisici ).

Maniak22 28-12-10 03:39

Frumos frumos:))

P A K E 28-12-10 13:28

Eu zic sa o tii si sa o faci frumoasa. Ai o baza buna de plecare. ;)

AG-20-MCA 28-12-10 16:14

3 Attachment(s)
Ce cuminte astepata ursache in curte la service sa poata sa dea si el din "labe" din nou!:D

ady_viteza 28-12-10 16:16

Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el...bine ai venit printre ursari:D
Arata bine ursu' ....daca tabla e in regula si fara rugina atunci ai un punct de plecare foarte bun la ce vad in poze :D

CaZu 28-12-10 16:32

mersi Alex Sib - ca asa o sa ramai pentru mine mereu SIB :rolleyes2 :twisted: mersi si pentru poze..iti sta bine la volan 8) :lol:
cat despre urs .. l am dus in alta parte l am luat azi cu platforma si l am dus la alt service maine .. sper sa l rezolv ..
Pentru ADY .. mersi frumos .. arata cat de cat bine .. si la tabla .. acceptabil rugina nu are.. este oke ... :evil: sper ca maine sa o rezolv sa pot iesii cu el .. :shock:

jakal 28-12-10 22:03

ti-ai luat sac fara fund.....:)
asta in caz ca nu il vinzi...
masina arata f. bine pt anii ei...;)

bafta cu ea si ai grija cu blocantul pe zapada asta ca nu e de joaca......

sal...........

CaZu 28-12-10 22:29

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3936049)
ti-ai luat sac fara fund.....:)
asta in caz ca nu il vinzi...
masina arata f. bine pt anii ei...;)

bafta cu ea si ai grija cu blocantul pe zapada asta ca nu e de joaca......

sal...........

mersi jakale si de urari si de sfat .. chiar ca sac fara fund .. :lol: stii ce ziceam acum cateva zile de ursi :lol: astept sa ii fac ala maine si usurel :rolleyes2 asa ca e jale cu zapezile astea pe aici si strada inghetata :rolleyes2

FED express 29-12-10 20:01

frumos model.cere niste jante! si trantit pe burta.
in rest, numai bine si multi kilometrii fara probleme!

CaZu 29-12-10 20:40

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3938757)
frumos model.cere niste jante! si trantit pe burta.
in rest, numai bine si multi kilometrii fara probleme!

merci .. la vara ..primeste si jante BBS cu buza si suspensie de la Ta-Technix :evil:

///sby 29-12-10 20:58

Foarte frumoasa masina. .

Ai facut o alegere buna ...E30 este o masina care atrage priviri ai sa`ti dai seama singur:|

Spor la treaba cu ea ......vorba lui jakal e un sac fara fund ...

Salut.....

All times are GMT +2. The time now is 10:44.

- Copyright 2026 4Tuning