![]() |
Renault Laguna
Salutare baietii , imediat fac si eu 18 ani si de inceput vreu sa pastrez masina tatalui meu. Are un Renault Laguna Combi , 2003 , benzina , 80 CP.
Dar vreau sa o mai " editez " putin , dar nu prea am idee cum sunt preturile ... As vrea sa editez urmatoarele: # Geamuri Fumurii # Jante noi # Niste spoilare # Scaune din piele # Neoane in masina / sub masina # Un tub de bas Cam pe la ce pretz ajung ? Si se merita sa raman la acesta masina de inceput ? Multumesc! |
Re: Renault Laguna
Este o masina buna, sa ramai? cu ea incepi :)
Referitor la preturi, trebuie sa sti exact ceea ce cauti ca sa iti faci o idee de preturi, preturi orientative: # Geamuri Fumurii - 350 lei geamuri spate + luneta si 500 lei integral # Jante noi - intre 1500 - 4000 lei # Niste spoilare - 3000 - 6000 lei # Scaune din piele - 1000 lei # Neoane in masina / sub masina - nu sunt legale! # Un tub de bas + statie - 600 - 2500 lei Bafta! |
Asta e un site cu "piese" de tuning, eu un inceput sa iti poti face o idee. Preturile difera, de ex la jante, de unde le iei, dar totul se rezuma la cat esti tu dispus sa platesti.
http://www.leibat.net/tienda/index.p...b3jfba6t6f3il7 |
Dar ce motor ai de are numai 80 CP ? cel mai mic este 1.6 16v si are 110.
Neoane sub masina ? Poate la nfs |
are cineva idee cum se reparea geamurile de laguna 2 ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu de mult am luat si eu permisu, masina o am si i-am facut si un "proiect" astept idei noi despre culoare sau alte chestii...
|
sincer teas sfaturi sa nu ii pui un chit ca poate sa arate cam urat mi bine un eleron fata spate si o țeavă cu ieșire dubla muzica și xenoane la ea ca și eu sunt cam la fel ca tn numai ca am un megan:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning