![]() |
Un Tico in devenire.....:)
7 Attachment(s)
Bine v-am gasit!!
Mi-am dorit un Tico de mult timp sa il iau sa fie al meu. Taicamiu are unu dar pana nu e al tau nu rezolvi nimic. :) Am luat masina de la un batran de 85 de ani care a dat cu ea in spatele altui Tico. Masina in momentul cand am luat-o arata jalnic....e putin spus jalnic, tind sa cred ca omu' nu a spalat masina din 1998 de atunci de cand e :) Am acceptat sa o iau pentru ca am dat super putin pe ea 1000 de lei. An fabricatie 1998, 140.000 km aproximativ. Avarii: - bara fata care s-a recuperat - faruri - capota - radiator - masca fata - aripa Poze de cand am luat-o plus cand era in timpul redresarilor ....si acum ma doare spatele cat am tras de fiarele alea. Am de gand sa o fac sa arate calumea si sa mearga la fel ca nu merita buburuzlele asa tratament :D:D |
Re: Un Tico in devenire.....:)
Sa-l stapanesti santos si fara incidente.
Iti doresc ambitie si mai ales $$$ sa faci tot ce tiai propus la masina |
Sa il stapanesti sanatos ! si succes cu ea , fa'o sa arata ca in '98 :lol:
Sarbatori fericite ! |
Ia uite ce are Tyf aicishea :lol: Bine te-am gasit mestere :D Aia e pomana la cat ai dat pe ea, si reparatiile le faci oarecum usor... Bafta cu ea, sa o faci sa fie forta, maxima de TicoZaur :lol: SARBATORI FERICITE!!!
|
Tyfu-le , Tyfu-le hai vreau sa te vad...imi place cum lucrezi..sunt curioasa ce va iesi din ticozaur-ul asta! Craciun fericit!
|
Quote:
P.S:Poate trec luni pe la tine sa vad buburuza :D. |
sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Fresh pictures cu ea indreptata:D
- schimbat capota cu una noua - schimbat radiator - schimbat aripa dreapta - schhimbat faruri - reglat faruri Vopsitoria este deocamdata temporara, in primavara urmeaza sa o fac toata si sa rezolv si problema cu lonjeronul. (se vede din poza ca roata dreapta fata e mai in spate decat celelalte :sad:) Am probleme cu franele, desi le-am aerisit si pompa si rotile fata si spate tine foarte jos si tremura volanul tare de tot:sad: |
Arata bine de tot si ai la un pret modic tare:lol: ... Daca spui ca iti tremura volanul e posibil sa fie din cauza discurilor(strambe) sau a placutelor
|
Ms.:D
La asta m-am gandit si eu....o sa incerc sa schimb discurile si placutele....am facut rost de niste discuri aproape noi sa vad daca e vreo diferenta. |
Ok.asteptam sa vedem ceea ce ai rezolvat:)
|
daca mai gasesti un tico la 1000 ron sa ma anunti :)))
|
Cui nu ar surade asemenea pomana:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning