Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico in devenire.....:) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/229316-tico-devenire.html)

Tyfu 25-12-10 16:07

Un Tico in devenire.....:)

7 Attachment(s)
Bine v-am gasit!!

Mi-am dorit un Tico de mult timp sa il iau sa fie al meu. Taicamiu are unu dar pana nu e al tau nu rezolvi nimic. :)
Am luat masina de la un batran de 85 de ani care a dat cu ea in spatele altui Tico.
Masina in momentul cand am luat-o arata jalnic....e putin spus jalnic, tind sa cred ca omu' nu a spalat masina din 1998 de atunci de cand e :)
Am acceptat sa o iau pentru ca am dat super putin pe ea 1000 de lei.
An fabricatie 1998, 140.000 km aproximativ.

Avarii:

- bara fata care s-a recuperat
- faruri
- capota
- radiator
- masca fata
- aripa

Poze de cand am luat-o plus cand era in timpul redresarilor ....si acum ma doare spatele cat am tras de fiarele alea.
Am de gand sa o fac sa arate calumea si sa mearga la fel ca nu merita buburuzlele asa tratament :D:D

CT97AMD 25-12-10 16:15

Re: Un Tico in devenire.....:)

Sa-l stapanesti santos si fara incidente.
Iti doresc ambitie si mai ales $$$ sa faci tot ce tiai propus la masina

Gutuie 25-12-10 16:19

Sa il stapanesti sanatos ! si succes cu ea , fa'o sa arata ca in '98 :lol:
Sarbatori fericite !

B-99-SAA 25-12-10 21:41

Ia uite ce are Tyf aicishea :lol: Bine te-am gasit mestere :D Aia e pomana la cat ai dat pe ea, si reparatiile le faci oarecum usor... Bafta cu ea, sa o faci sa fie forta, maxima de TicoZaur :lol: SARBATORI FERICITE!!!

Zeta 25-12-10 21:44

Tyfu-le , Tyfu-le hai vreau sa te vad...imi place cum lucrezi..sunt curioasa ce va iesi din ticozaur-ul asta! Craciun fericit!

NXdev 25-12-10 21:52

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3926565)
Bine v-am gasit!!

Mi-am dorit un Tico de mult timp sa il iau sa fie al meu. Taicamiu are unu dar pana nu e al tau nu rezolvi nimic. :)
Am luat masina de la un batran de 85 de ani care a dat cu ea in spatele altui Tico.
Masina in momentul cand am luat-o arata jalnic....e putin spus jalnic, tind sa cred ca omu' nu a spalat masina din 1998 de atunci de cand e :)
Am acceptat sa o iau pentru ca am dat super putin pe ea 1000 de lei.
An fabricatie 1998, 140.000 km aproximativ.

Avarii:

- bara fata care s-a recuperat
- faruri
- capota
- radiator
- masca fata
- aripa

Poze de cand am luat-o plus cand era in timpul redresarilor ....si acum ma doare spatele cat am tras de fiarele alea.
Am de gand sa o fac sa arate calumea si sa mearga la fel ca nu merita buburuzlele asa tratament :D:D

Tyfule esti bagabont, tu vrei sa ai cate o masina din fiecare marca :)).Ai luat-o la un pret bun, imi place culoarea.Ma bucur ca ai indreptat tablaria, cu siguranta va fi un proiect promitator :D.Mult succes si sarbatori fericite 8).
P.S:Poate trec luni pe la tine sa vad buburuza :D.

catalinus 25-12-10 22:20

sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!!!!

Tyfu 26-12-10 09:55

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3926580)
Sa-l stapanesti santos si fara incidente.
Iti doresc ambitie si mai ales $$$ sa faci tot ce tiai propus la masina

Multumesc

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 3926586)
Sa il stapanesti sanatos ! si succes cu ea , fa'o sa arata ca in '98 :lol:
Sarbatori fericite !

Ca in '98 bu cred ca mai iese ..... o fac ca in 2011 :D:D

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3927104)
Ia uite ce are Tyf aicishea :lol: Bine te-am gasit mestere :D Aia e pomana la cat ai dat pe ea, si reparatiile le faci oarecum usor... Bafta cu ea, sa o faci sa fie forta, maxima de TicoZaur :lol: SARBATORI FERICITE!!!

Multumesc frumos. O sa am nevoie de experienta ta Liviu :D:D Sarbatori Fericite.

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3927113)
Tyfu-le , Tyfu-le hai vreau sa te vad...imi place cum lucrezi..sunt curioasa ce va iesi din ticozaur-ul asta! Craciun fericit!

Multumesc Zeta...Craciu Fericit si tie si bafta cu masinuta:D

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3927129)
Tyfule esti bagabont, tu vrei sa ai cate o masina din fiecare marca :)).Ai luat-o la un pret bun, imi place culoarea.Ma bucur ca ai indreptat tablaria, cu siguranta va fi un proiect promitator :D.Mult succes si sarbatori fericite 8).
P.S:Poate trec luni pe la tine sa vad buburuza :D.

Nu man raman pe Daewoo si Citroen, Meganeul il vand :D Luni ma duc la munci si il iau cu mine, daca ai drum pe la piata Galati te astept sau pe seara cu mare placere.

Quote:

Originally Posted by catalinus (Post 3927179)
sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!!!!

Multumesc.

B-99-SAA 26-12-10 15:19

Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3927707)
Multumesc frumos. O sa am nevoie de experienta ta Liviu :D:D Sarbatori Fericite.

Oricand man :D
Quote:

Originally Posted by Tyfu (Post 3927707)
Nu man raman pe Daewoo si Citroen, Meganeul il vand :D Luni ma duc la munci si il iau cu mine, daca ai drum pe la piata Galati te astept sau pe seara cu mare placere.

Asa te vreau :lol: O sa vezi ca o sa fii multumit de Tico, si la intretinere, si la consum, si la tot :D Pentru oras e perfect :D Poate trec io pe la piata galati luni, dar nu promit. Dau un telefon daca ajung in zona :D

Tyfu 26-12-10 15:44

5 Attachment(s)
Fresh pictures cu ea indreptata:D

- schimbat capota cu una noua
- schimbat radiator
- schimbat aripa dreapta
- schhimbat faruri
- reglat faruri

Vopsitoria este deocamdata temporara, in primavara urmeaza sa o fac toata si sa rezolv si problema cu lonjeronul. (se vede din poza ca roata dreapta fata e mai in spate decat celelalte :sad:)

Am probleme cu franele, desi le-am aerisit si pompa si rotile fata si spate tine foarte jos si tremura volanul tare de tot:sad:

valitataye 01-01-11 14:32

Arata bine de tot si ai la un pret modic tare:lol: ... Daca spui ca iti tremura volanul e posibil sa fie din cauza discurilor(strambe) sau a placutelor

Tyfu 01-01-11 19:37

Ms.:D
La asta m-am gandit si eu....o sa incerc sa schimb discurile si placutele....am facut rost de niste discuri aproape noi sa vad daca e vreo diferenta.

valitataye 01-01-11 21:50

Ok.asteptam sa vedem ceea ce ai rezolvat:)

YEED 09-01-11 21:22

daca mai gasesti un tico la 1000 ron sa ma anunti :)))

valitataye 10-01-11 16:38

Cui nu ar surade asemenea pomana:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:07.

- Copyright 2026 4Tuning