![]() |
Nissan Juke sau Opel Astra
Am si eu o intrebare. Am in jur de 15.000 de euro. Aveti cumva vreun sfat ce ar merita sa imi iau:
Nissan Juke Visia 1,6 117 cp 15.500 euro, Dacia Duster Ambiance 1,6 105cp 13.000 euro, Opel Astra 3 Caravan 1,6i 16 v 115 cp 14.000 euro. Am nevoie de o masina cu ceva spatiu si siguranta (copil mic), dar si dotarile necesare Ce parere aveti? Multumesc |
Re: Nissan Juke sau Opel Astra
Oferta mai buna decat cele 3 variante : Fiat Croma 1.8 140cp la 14.000 euro , break , incapatoare, portbagaj suficient de mare- 500 l , ampatament 2.70 m , suspensie spate multilink , etc, dotata cu tot ce tine de siguranta si confort ( 7 airbag-uri , ABS+EBD, ESP cu Hill Holder, centuri pretensionate , ISOFIX, siguranta blocare usi , etc , climatizare automata, proiectoare adaptive, oglinzi incalzite, jante aliaj, senzori de parcare , mp3 , etc)
|
Juke e mic in interior, chiar foarte mic; cu un portbagaj mic si spatiu in spate mai deloc.
As alege duster-ul 1,5 DCI. Ar mai fi Focus C-max sau poate cu un pic mai muti banuti Skoda Octavia SW (daca vrei mai mult spatiu) |
Eu as alege Astra si daca ai gasi modelul Diesel ar fi ideal! Insa decizia tot tie o sa iti apartina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning