![]() |
S3
4 Attachment(s)
Audi S3 2.0T quattro 265 CP
An de fabricatie 2011 Dotari: trapa, tapiterie din piele/alcantara, culoare Sprintblau (RS4), cruise control, volan multifunctional cu partea de jos plata, scaune incalzite, senzori de parcare spate Am masina de o luna si jumatate si vine ca si inlocuitor pentru GTI-ul pe care il aveam. Planuri sunt multe, ramane sa vedem pe viitor ce va iesi. Cateva poze |
Re: S3
Quote:
masina este deosebita din toate punctele de vedere! culoarea este superba! te gandesti sa modifici ceva la ea? |
multumesc
cu siguranta vor urma si modificari, dar inca nu am stabilit o ordine ... pentru inceput as vrea sa o las mai jos, sa ii pun alte jante si sa ii schimb evacuarea, dar cum am spus, inca nu e nimic stabilit |
Felicitari o masina cu adevarat deosebita,design agresiv si culoarea e frumoasa.
Iti doresc cat mai multi km si sa te bucuri de aceasta masina si sarbatori fericite! |
Foarte bine arata masina . Sa o stapanesti sanatos ! Te'am vazut de 2-3 ori pe aici prin lacul tei , stai prin zona ?:) Masina se vedea foarte bine pe sosea, culoarea este bestiala, mai ales curata cum am vazut'o de fiecare data :-P . un mare + din partea mea pentru ca este manuala .
|
mersi
stau in floreasca si trec zilnic in drumul spre casa prin tei :) |
Masina este super, sa o stapanesti sanatos :).
PS - am o intrebare, din moment ce ai cumparat masina acum o luna si jumatate (2010), cum este an de fabricatie 2011 ? :rolleyes2 |
Ce-mi place bordul...Puternica masina,fabricatie 2011?
Cred ca a tastat gresit,se mai intampla. Felicitari. |
Taicamiu la un VW caddy , masina de servici fabricata si luata in 2008 septembrie ... are trecut in certificat fabricat in 2009 :-P
Superba masina , s-o porti cu placere |
multumesc pentru aprecieri
nu, nu este o gresala, masina este an de fabricatie 2011 grupul vag isi schimba anul de fabricatie incepand cu luna iunie a fiecarui an, de exemplu o masina produsa in august 2008 va avea an de fabricatie 2009, o masina produsa in octombrie 2009 va avea an de fabricatie 2010 si asa mai departe |
2 Attachment(s)
a venit si Mos Craciun :)
|
I-ai scris Mosului...:)) Sa o stapanesti sanatos si un Craciun Fericit!
multumesc mult pt alea :D |
mersi :)
ma bucur ca ti-au placut |
cat coborara arcurile? :)
|
3.5 cm parca :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning