![]() |
[Oferta] Construiesc incinte!
Construiesc incinte acustice pentru orice tip de difuzor !
Incintele pe care le contruiesc sunt de diverse tipuri : 1. Bass Reflex 2. Seald 3. BandPass ordin 4 4. Bandpass ordin 6 Incintele se poat face special si pentru concursuri audio ! Incintele precedente in concursuri: 1. Tico (2 Hertz HXS380D SPL 1000W RMS/bucata)- 146.5 db - etapa Db Drag , Oradea (castigator locul 2) 2. Tico (2 Hertz HXS380D SPL 1000W RMS/bucata) - 150,2db - etapa Db Drag de la Prisma , Corbeanca (castigator locul 2) 3. Dacia B-69-TAU ( 1 Hertz HXS380D 1000W RMS ) - 145.5db cu usile deschise in cadrul concursului Emma de la Drobeta Turnu Sevenrin(castigator locul 1) 4. Subaru Impreza (SAXO) - Am muncit DOAR la incinta de la subwoofer impreuna cu Saxo la un difuzor HERTZ ML5400D 5. Opel Astra (radu) - Am muncit DOAR la incinta de la subwoofer impreuna cu Saxo si Viperu (difuzor Hertz ML5400D) 6. Zuk - (multe difuzoare) - 140,2db etapa de la AMC Kart (castigator locul 1 monster) |
Re: Construiesc incinte!
Incintele vor fi din PAL\MDF\OSB .... depinde de dorinte....Orice forma in afara de cilintrica sau sferica...
Cutiile se vor imbraca in mocheta sau ce alt material se doreste.... P.S Nu lucrez in fibra.... |
si cat costa ca sa zici dimensiunile pentru un difuzor?fara ca sa le construiesti tu? :)
|
Depinde ce doresti sa faca acel difuzor....
|
pei sa vorbim mai multe pe pm.E bine ca se poate si asea. :D
|
Quote:
|
il recomand cu MARE incredere pe BLAK. Omul STIE ce face si eu personal am avut si am incredre in el, TOTALA!
|
Re: [Oferta] Construiesc incinte!
m-ar interesa si pe mine pe viitor o treaba d-asta..
poti sa pui si niste preturi? manopera/incinta+materiale+subwooferu..ca exemplu zi de hertz de kre ai scris mai sus.. in afara de incinte..poti sa faci si restul sistemului audio? cu tot cu mp3/radiocasetofon+statie si restu?..sau macar poti sa imi recomanzi ce sa cumpar ca sa fie totul ok ? daca nu poti pune preturile aici ,da-mi un pm , te rog |
dar un calcul de incita din parametri...cat costa :)
|
Ti-am dat PM cu niste intrebari
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning