![]() |
Masina mea: Corsa B
6 Attachment(s)
Sunt membru de ceva vreme, si as vrea sa ma prezint.
De 2 luni jumatate conduc un Opel Corsa B. x14sz,60 ponei :-P fabricatie '96. La dotari e cam saracuta-2 airbag'uri, trapa si un mp3 care a venit la pachet... Probleme nu am avut in cei 3mii km pe care i'am parcurs pana acum. Surprize am avut insa la schimbarea filtrelor- cel de benzina era aproape infundat(si fusese ultima data schimbat in germania) cel de aer era negru, iar uleiul si filtrul nu mai zic...Deh...am cumparat masina de la o fata care s'a ocupat mai mult de estetic si curatenie pe interior:lol: ....Planuri de viitor si dorinte ar fi multe dar din pacate banii sunt o resursa tare limitata:sad: Astept opiniile voastre:D |
Re: Masina mea: Corsa B
frumosa
sa o stapanesti sanatos.. am impresia ca acolo in fata unde e negru mat a fost reparata... bestial stikerul dupa gemul lateral... :P |
Asa cred si eu, ca a fost putin sifonata.
Dar e ceva minor-am studiat problema pe dedesubt, si piesele sunt acolo nemiscate de muuulti ani:lol: |
Quote:
e o masina care are o varsta e normal sa mai fie un pic atinsa dar arata foarte bine felicitari ce planuri ai cu ea LA MULTI ANI !!! |
Frumoasa masina !
LA MULTI ANI! ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Si as mai vrea sa ii vopsesc aripioarele, bandourile si manerele de la usi in culoarea masinii. ---dar la primavara ca acum e ger la Iasi :lol: |
Foarte frumoasa masina si ingrijita un bad boy nu i-ar strica si neaparat mai pe burtica LOW
|
Foarte frumoasa masina....dar chiar asa de tare era inghetata fata?
|
ingrijita buburuza :)
|
sa o stapanesti sanatos! e destul de ingrijita!
cat ai dat pe ea? |
Quote:
In rest am luat cauciucuri ( ca avea niste cioarse, si alea de vara) si consumabile. Acum vrea la doctor ca ma supara un martor din bord :| Sper sa se mai tina in putere pana se incalzeste si pana adun si eu niste bani. |
2 Attachment(s)
Profit ca am scapat de sesiune si am o mica vacanta :lol:
Incerc o schimbare de culoare. Sper ca rezultatul sa fie unul bun :D "work in progress" |
Mult succes cu buburuza, ceva planuri cu ea?..:!::!:
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:oops::oops::oops: |
2 Attachment(s)
Quote:
As mai vrea scaune scoica rabatabile:rolleyes2, schimbat playerul si boxele + adaugat amplificator si subwoofer cu neonul aferent:lol: (NeFeSe) Asa arata montate: Pana nu fac rost de o masca nu mai vopsesc nimic, fiindca am facut un pic de iritatie pe trahee :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning