![]() |
golf 3 1.9 GTD - intrebare
salutare,
am gasit azi pe cineva specializat la un service care sa-mi poata face un upgrade la motor .. 1.9 TD ( varianta diesel , 75cp , fara intercooler si calculator ) avand in vedere ca totul este mai mult mecanic... nu necesita soft pentru marirea puterii...nu se regleaza dcat manual presiunea in turbo si pompa ... sau ceva de genu . mi s-a spus ca din 75cp ... cu un reglaj bun .. se poate ajunge fara probl la 95-100 cp. ce presupune modificarea asta ? merita ? are urmari (rele) asupra motorului ? consumului ? daca se poate mai multe informatii pe tema asta... as fi recunoscator ... |
Re: golf 3 1.9 GTD - intrebare
Quote:
|
si eu as fii interesat sa aflu mai multe ca am motor la fel si as vrea sa ii maresc putin puterea!!!
|
ma intereseaza si pe mine niste raspunsuri!!!!
|
E simplu. Cumperi un ceas de boost, vezi ce presiune iti baga turbina, si trebuie reglata pompa de injectie in paralel cu presiunea din turbo. O sa fii uimit cat de usor mai castigi cativa caluti :P mai exact vreo 20... In principiu ar trebui sa ii puneti si un intercooler deoarece datorita presiunii si debitului marit va creste temperatura gazelor in admisie ceea ce nu e prea bine pentru turbina.
|
Salut am si eu o intrebare. Am un motor 1.9 d simplu 1Y de 64 cp(mai mult magari),se poate pune turbina pe el?sau sai fac ceva sa-i creasca calutii?si daca se poate cam la cat as ajunge?multumesc anticipat
|
foarte interesant topicul.acelasi motor de 1.9 gtd de 75 de cai il am si eu si chiar as fi interesat sa ii cresc puterea insa nu vreau sa imi afecteze consumul....astept si alte pareri si cine stie poate cineva a facut aceste modificari si vrea sa ne dezvaluie si noua.
|
Fara suparare , dar un motor de 1.9 75 de cai , nu consuma 12 in oras . Si eu am acelasi motor pe masina si sunt foarte multumit de consum .
On : Foarte interesant topicul . |
Quote:
ast rasp vostru. |
da la un TDI de 90 ponei...se poate face tot la fel? sau la asta nu e valabil?
|
La ala trebe resoftare.
|
si nu stie nimeni la un TDI de 90 cu o resoftare pe la cat ar ajunge?
|
La varianta asta de motor 1.9 clasic...nu stiu daca ai putea obtine ceva :sad:
|
Ajungi pe la 110+ cai din resoftare.
|
am pe cineva in Iasi cug..care o zis ca mi-ar marea putere cu 30-40 hp-...se poate?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning