![]() |
Opel calibra - tuning estetic de exceptie
10 Attachment(s)
castigatoarea premiului \"Best paint job\" la \"Oradea Crazy Tuning Show III\"
airbrushul este facut chiar de propietarul masinii \"erwin\" care poate fi contactat la nr de telefon 0722807437 |
Super frumoasa calibra... Arata misto kitu' si vine bine p cabrio... cu doua mari exceptii si anume porcaria aia d abtzibild d pe bushonu' d benzina si okelarii d p stopuri care SUX!! rau d tot! (am vazut p multe dacii okelri k aia ---> vezi: \"kitch-tuning\"!)
|
Acum mi-am dat sema... din lateral (poza cal4) seamana cu un Mustang! :)
|
super paint job-ul :yikes::yikes::yikes: i like it.Felicitari proprietarului :!: :!: :!: :P
|
SUPER MARFA!!! :shock: :shock:
(in afara de stikerul de la benzina si ramele de la stopuri...d'ale jos :wink: ) |
Nu poti sa`i spui omului \"da`le jos\" ca doar le`a pus ca`i plac :p Fa`o mai finut,eu i`as zice \" daca ar fi a mea eu le`as da jos\" :D
|
Re:
Quote:
|
:) Dar mai bine da-i un sms... k poate proprietaru' nu vede topicu' asta! :P
|
Ii zic eu lui Ervin parerea vostra ca probabil ca el nu are timp de stat pe net decat rar de tot :))
Totusi am impresia ca nu il intereseaza si sunt sigur ca isi va schimba stopurile cu unele clare cum a avut pe cealalta calibra CZY.Aia se poate vedea in galeria foto de la mare - pentru cine cunoaste! Salutare! |
Ce pot sa spun, talentat omu' dar problema e daca potitia o sa spuna ceva? Poate te opreste doar sa admire. :shock:
|
Frumos de tot. Mie nu mi-au placut insa discurile false de frana, daca am vazut bine... Si asa are discuri, la ce-i mai trebuiau alea ???
ps: e prima calibra cabrio pe care o vad... |
Discuri false? :shock:
|
3 Attachment(s)
cateva completari foto
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Super faza cu mainile care rup capota!!! K lumea de tot paint-job.
Dar din cate stiam io calibrele nu sunt decapotabile din fabrica sau sunt si nu stiam io? oricum asta arata super si faptu ca ii decapotabila primeste un +. Sub capota are ceva modificari? Nice one!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning