![]() |
CUTREMUR!!!! :D cum a fost ? :D
Senzatie..... :) stau in buc , la parter , a fost belea rau :D la voi cum s-a simtit.... ?
|
dude tremur tot !!! a fost senzatie cu spaima !!!
|
:lol: :lol: 4ss-ul a facut conferinta in direct in timpul cutremurului :)
|
cei mai nebuni suntem, sa mor yo !
|
au anuntat ca a fost de 5,7 grade
|
mai se discuta aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3496
|
fii antent ce tare
amandoua topicurile sunt facute la 11:41 |
Eram online!!! si am inceput sa ma zgudui!!! :lol: :lol: :lol: Am tinut de monitor dupa care m-am gandit sa ma duc in tocul usii ca e mai safe!!!
Cam atat!!! |
prima paguba a cutremurului: cablul USB de la volanul meu Microsoft cu force feedback. :cry:
Am agatat cablul cand am fugit sub grinda si s-a cam belit jackul :cry: |
:((((((((((( io stau la parter si nu am simtit nimicaaaaaaaaa vreau senzatii tari :)
|
in Cluj cica nu s-a simtit. In Iasi s-a simtit bine.
|
Eu stau la 4 si l-am simtit din PLIN.
Eu stateam si vb. pe yahoo cand am vazut cum se mishca peretii!!! Eram terminat!!! |
je juca counter strike, si la un moment dat aud lustra cum zdrangane... zic ma da-ma dreaq ce-or face vecinii , in urmatoarea fractiune de sec. simteam ca se misca scaunul sub bine , am zburat sub tocul usii , si am tzipat la fratimiu sa se scoale ca e cutremur ... o data de 2 ori , se trezeste , ii zic... si imi zice , marsh ma in PLM :D ai chef de glume la ora asta ? :roll: :roll: in fine , a fost senzatie ... cel putin cat stateam pe scaun.. a fo` belea.. nasol era ca nu se mai termina... :( bine ca s-a termenat cu bine
|
frate, eu dormeam!!!!!!!!!!!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning