![]() |
Machete si... soferii lor
1 Attachment(s)
De cele mai multe ori, in prezentari, machetele apar ca simple reproduceri in miniatura, depersonalizate si disecate pana la stadiul in care se transforma in simple obiecte decorative, subiectiv judecate ca reusite sau nu.
M-am gandit sa deviez de la aceasta tendinta si sa incerc sa adaug catorva machete din colectia mea un pic de “suflet sintetic”, asortandu-le cu niste personaje care, in viata reala, ar putea fi posesorii si ar putea da o poveste acestor masini. Daca rezultatul e reusit, ramane la aprecierea voastra... Episodul 1: “Doi parteneri la fel de brutali si antisociali” Macheta: Hummer H1 Soft Top (producator: Exoto, 1:18 ) Figurina: personaj din seria manga Crows X Worst – Blacklist (productor: Organic; material: rasina) |
Re: Machete si... soferii lor
1 Attachment(s)
Episodul 2:
“Doar pentru ca acum sunt tata si am o masina de familie, nu inseamna ca nu sparg capete si genunchi cu aceeasi placere” Macheta: Audi S4 Avant (producator: Minichamps, 1:18 ) Figurina: personaj din seria manga Crows X Worst – Blacklist (productor: Organic; material: rasina) |
1 Attachment(s)
Episodul 3:
“Nu ma deranjeaza atat de mult ca faci afaceri in orasul MEU, cat faptul ca eu nu am vazut, pana acum, niciun ban din asta...” Macheta: Lincoln Navigator (producator: AutoArt, 1:18 ) Figurina: personaj din seria manga Crows X Worst – Blacklist (productor: Organic; material: rasina) Va urma... |
Foarte frumos, tot pun mana si eu pe niste figurine din astea, dupa mine sunt cele mai tari!
|
Foarte tare :-)
|
foarte tare, am si eu ceva 1/43 acasa, postez diseara:twisted:
|
1 Attachment(s)
Episodul 4:
“O bestie mecanica neagra si un individ cu intentii cel putin la fel de intunecate” Macheta: Nissan Skyline R34 GTR V-spec II (producator: AutoArt, 1:18 ) Figurina: personaj din seria manga Crows X Worst – Blacklist (productor: Organic; material: rasina) Va urma... |
Mult prea tari aceste figurine si foarte realiste:!:
|
Multumesc mult pentru comentarii si sper sa va placa si urmatoarele "episoade" (la care promit ca ma voi trata de lene si voi sterge praful de pe "platoul" de photo shooting :)))!
|
Bravo. Ceva original. Spune-mi si mie pe daca figurinele sunt tot 1:18 (sau ma rog ... ce inaltime au ) si pe unde se pot gasi.
|
Quote:
O scara exacta e greu de apreciat, dat fiind ca figurinele nu sunt relative la modele umane adevarate, insa, la o inaltime de ~10 cm, se incadreaza in dimensiunile aproximative ale unei reproduceri, la scara 1:18, a unei persoane reale de talie medie. De gasit, eu le-am descoperit pe eBay, oarecum din intamplare (a fost o recomandare a sistemului in urma unei cautari de figurine manga), la un vanzator din Hong Kong. |
Par foarte bine facute. Firma se numeste Crows X ? sau aia e denumirea seriei ?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite ceva si de la mine...
|
Super asocierea "smecherului de Japonia" cu doua cele doua modele (la randul lor, niste clasice ale street racing-ului nipon). Multzam de contributie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning