![]() |
Īntālniri colecţionari - Bucureşti !
41 Attachment(s)
De mult am vrut să fac acest topic īnsă timpul nu prea m-a lăsat , nu am putut să particip la multe īntālniri deşi am promis de fiecare dată că ajung dar intervenea mereu cāte ceva ...
Astăzi am putut să vin la īntālnire şi m-am simţit foarte bine , am cunoscut persoanele din spatele PC-ului de pe acest forum care s-au dovedit a fi nişte oameni de nota 10+ ! Am stat la taclale şi am băut vin fiert īn timp ce machetuţele stăteau pe masă , ne ocupau loc şi fiecare dintre noi ...salivam la cāte-o bijuterie preferată ...mai ales Cosmin ( ksm ) care era fascinat de machetuţa lui Ştefan ( mini_auto ) un frumos Formula Renault de Solido ...pe care o să-l vedeţi īn poze alături de multe alte bijuterii ...precum Daimer 1/8 franklin mint adus de mike_neagu , Ferrari 250 GTO '63 , Kyosho adus de ksm şi īncă una care mi-a plăcut mie foarte mult adusă de Ştefan ...portocala sclipitoare ( aşa am poreclit-o acum ) :lol: un superb Koenigsegg tot 1.18 , AutoArt :D ...eu am venit cu porcuşorul rozaliu , Porsche 911 ( 996 ) GT3 RSR 2006 , AutoArt şi Porsche 911 ( 996 ) GT3 RSR , Nurburgring , 2005 Yokohama # 136 , AutoArt + multe alte machetuţe la scară mai mică care multe dintre ele au rămas īn cafeneaua Drakkar pentru a impresiona clienţii ...la cāt de frumoase sunt ( merită ) :) Cam atāt pe ziua de azi , restul detaliilor le vedeţi īn poze ( pozele īn mărimea originală le primesc doar cei care au fost prezenţi ) :D Acum bag doar primul set de poze , o să urmeze al 2-lea cānd mă īntorc acasă că am nişte treabă şi trebuie să plec ..:D Sper să vă placă chiar dacă nu sunt aşa de bune ...nu am dormit azi noapte ca să ajung la meeting :oops: promit că data viitoare vin cu un set mai bun de poze :D |
Re: Īntālniri colecţionari - Bucureşti !
Foarte frumoasă īntālnirea, poate cu altă ocazie ne īntālnim şi noi cei din Buzău la un pahar de vorbă, eventual mai mulţi. Momentan acum iarna parcă e mai tentant să te īntālneşti la cineva, pentru că afară e mai greu şi mai riscant să umbli cu machetele.
Foarte frumoase machetele şi fotografiile, nu poţi avea pretenţii la fotografii de studio, avānd īn vedere că nu v-aţi īntālnit special pentru asta şi că a fost o īntālnire pentru a admira voi machetele nu pentru a le fotografia īn condiţii ideale, aşa că nu-ţi face griji, ele arată exact ce trebuie să arate, că au fost multe machete şi lumea s-a simţit bine. |
foarte buna initiativa si foarte frumos sa vezi atatia oameni pasionati de machete, stand la povesti, felicitari!
|
Quote:
Quote:
|
Sunt praf la vederea pozelor..mor de ciuda nu alta..
Bravo voua pentru ce ati facut:!: |
a fost foarte placut. atmosfera a fost in regula, vinu fiert s-a prezentat la apel
claudia scrie si tu ca a fost o intalnire miniauto, in sensul ca toata actiunea a fost gandita si inceputa cu mai bine de un an inainte pe forumul cu pricina. ca toti cei prezenti au conturi si pe 4tuning, asta e alta socoteala strict referitor la intalnirea de azi, tin sa precizez ca aceasta s-a desfasurat la initiativa mea intr-un local care apartine unei prietene, si ca printre picaturi am asezat cateva machete 1/43 cu specific frantuzesc (exact ca si localul) pe un raft unde intentionam o promovare a forumului respectiv, cu banner si tot ce trebuie PS felicitari pentru poze, sunt superbe |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Claudia zi-mi si mie o chestie, la pozele astea ai modificat ceva culoare, lumina etc sau sunt brute cum au iesit ele din aparat?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ON:Frumoasa intalnirea |
Foarte frumoasa intalnire....
PS @MillionDollarBaby vad ca te-ai emotionat asa de mult cand ai deschis topic-ul de pe 4tuning, incat nu ai vazut ca mai era un topic deschis.......(nu ma asteptam la asta de la un moderator cu asa experienta ???) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
+ īncă cāteva poze :)
|
Quote:
dar domnul de se uita cu lupa la formula aceea? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning