![]() |
E30 - tm;)
3 Attachment(s)
salut sunt nou pe aicea de curand am achizitionat ursulet astept pareri si probabil niste rasp la niste viitoare intrebarii
|
Re: E30 - tm;)
bine ai venit :-) frumoasa masina..da`ne mai multe detalii despre an de fabricatie, motor, dotari, ce planuri ai cu masina?
P.S. Rentunta la taurul de pe capacul de la benzina..arata mult mai bine fara :D |
da ms :P chiar trebe dat jos ala .Pai an 86 motor a fost schimbat din pacate si e pe carburator 1,8 m10 daca nu ma insel aia este partea proasta pt inceput am sa il trec pe mine dupa care as vrea sa i pun un m50b25 daca stie cineva cat mar costa toata distractia si cam ce modfiicari trebe facute ?
|
salut amigo ba mie chiar imi place masina ta eu zic sa o aranjezi pe asta frumos si sa ii pui alt motor sfatul meu..acuma tu sti :D bafta colegu cu el
|
da ma gandesc si eu sa il fac pe asta ... cred ca asa o sa si fac :P
|
Frumoasa masina...daca stau sa ma gandesc toti ursii is frumosi:|
Parerea mea ce iti trebuie tie la masina aia : O suspensie sport un kit M-tech un motor 2.5 12v sau 24 v jante (cat mai late 9J 10 J) Nui pune spoilere umflate actipilduri sau mai stiu eu ce .... Un urs ca sa arate bine trebuie sa fie cat mai original...;) Cam atat. Spor la treaba!! :| |
cat ai dat pe ea? baga poze si de la interior...
Pastreazo cat mai originala ca asa e frumos...oricum imi place :):) |
da stai linistit ca nici mie nu imi plac tiganiile
si eu ma gandeam la un kit m tech 2 am gasit cv pe 4 tuning facute cu matritza cat despre motor va veni si el ceva mai tarziu dar va veni :)) |
Quote:
|
ceau ms mult da nu il gasesc pe al tau sau nu ai urs ? :D stare f buna nu e mai este de lucru la el se vor rezolva toate cu timpu ca doare e criza :)) lasa linku cu al tau urs :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa ai parte de el! mai pune si u ceva poze daca ai mai facut ceva la el.
ce ai de gand cu el si ce motor vrei sa ii pui? |
ms pai as vrea un m50b25 ca asta ce e acuma e cam aiurea :)) pe carburator asta e o fost skimbat de cineva ..poze incerc sa pun ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning