![]() |
renault 18
Salut!!!
Sunt un pasionat de renaulturi, dar mai ales impatimit de tunning. Am cateva intrebari cu care eu nu ma descurc si cu care poate ma ajutati voi. Am un renault 18 cu motor de1.6 benzina din anul 1981(de varsta mea) 1. Oglinzile originale sunt prinse in tabla sin usa si as vrea sa le schimb cu modelele de dupa anul 2000 (prinse cu suport pe geamul de la usi) Este posibil?? 2. Bordul meu este primul model, fara turometru si daca stiti unde pot gasi bordul de pe modelul turbo si la ce pret?? (au fost facute 3 modele pt r 18, il vreau pe ultimul) 3. Vreau sa-i montez stopuri lexus (clare). Oare pot gasi un model care sa se potriveasca la renaultul meu cat de cat fara foarte mari modificari ca pt el sigur nu sunt. Va multumesc si astept ajutorul vostru |
Re: renault 18
depinde cauta si u pe anumite site-uri.dar mai nou pe la dezmembrari ca acolo se gasesc renaulturi ca multi isi ia punte pt spate de r18 la dacie
|
eu acolo te-ai sfatui sa te duci sa iti cauti ce iti doresti si te duce mai ieftin;)
|
nu prea se gaseste.eu am bordul la un r18 2.0l din 84 poate gasesti modelul.
|
Bord Cu Turometru Am Vazut De Vinzare La Barcanesti,avea Turometru Dar Nu Era De Turbo
|
Poze cu masina ? :D
|
cine doreste mai multe detalii si poze cu renault 18 turbo din 1984 ma gaseste pe messenger yahoo laid-ul: ispasmaryan
|
la iesire din RAMNICUL SARAT SPRE FOCSANI E MODELUL PE CARE IL VREI LA DEZMEMBRARI EU AM LUAT CATEVA BUTOANE DAR BORDUL E INTREG
|
salut...d unde iau si eu un turbo pt un renault 18????
|
:lol::lol::lol::lol:........auzi u la el de unde ia si el un turbo.....man exprima-te corect...ce anume vrei.....
|
am eu ce iti trebuie. alin \hunedoara\0723 949 553
|
ai si piese de turbo
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning