![]() |
Renault event??????
Ma baieti nu facem si noi o intalnire de R5 la anu???Sa tot discutat traba asta dar nimeni nimic.Chiar nu ne adunam si noi 10-20 de masini sa tragem un weekend undeva????Cam toate comunitatile au facut intalniri,numai la noi nu se face nimic.DECI????????????
|
Re: Renault event??????
salut.
Eu sunt pentru :D |
facem ,eu unul vin sa ne mai intilnim toti turbatii la un loc...si cei mai noi si cei mai vechi...
|
ar fi super.Intalnirea este valabila pt toti cei care au renault.Nu neaparat r5.Oricine are Renault si vrea sa punem la cale o intalnire este bine venit.
Ma gandeam ca daca se aduna lumea,ar fii ok sa deschidem un cont si sa punem fiecare pe luna vreo 10lei.O suma mai mult decat modica.Astfel daca ne strangem de ex.20persx10ronx6luni=1200ron stransi,pt cazare,pt mancare,bautura,etc.Mai usor decat sa scoti atunci pe loc nu stiu cate milioane.Asa ramane doar benzina si ce isi mai ia fiecare pt.el. Eu astept orice fel de propuneri pt.locatie,o data aproximativa cand ar vrea lumea,persoane care vor sa vina.Acuma aproximativ,ca pana in vara se pot intampla mult.Deci cine are ideii poate sa posteze. Hai sa ne miscam si noi renault-istii sa facem ceva frumos. |
I'm in :D si "in" pe bune...cand dam banii?
|
Pai sa vedem cati ne adunam si dupa sarbatori merg si deschid un cont.Sincer chiar acuma ma gandeam ca 10 lei/luna este chiar rezonabil si cred ca fiecare isi permite odata pe luna sa depuna timp de jumate de an 10lei si sa avem acolo banii pt tot ce ne trebuie.
|
foarte buna ideea andy,o sustin !!!!mai am vre-o 2 colegi de breazla in bv cu clio 1 si r5 care sigur vor fi de acord si ei :)sau daca nu aplicam forta pe cale amiabila :bat::boxing::burn:
|
sunt si eu interesat, sper ca pana atunci o sa am macar un r5 gata de drum
|
nu suna rau deloc. Ca propunere ar fi undeva la munte... brasov sinaia, ceva la mijlocul hartii. Treaba cu 10 lei... prefer sa dau toti banii cand facem rezervare si aia e. Hai sa incepem sa votam o luna. eu zic aprilie.
|
Eu is de acord oricum.Ori 10lei/luna ori toti bani atunci mie imi este egal.Doar dadeam o varianta,cum vrea lumea asa face.
Locatiea la fel am gandit si eu.Brasov,sinaia,transfagarasan,zona de munte oricum.Luna prefer sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie,sa fie cald sa nu prindem ploi,sa poti sta seara afara la un gratar,etc.Din nou cum vrea majoritatea asa face. Cu,cazarea trebuie iar sa vedem daca vreti cu cortul sau la o pensiune,vb din timp poate ne face si o reducere daca luam toate camerele. Mai astept lume sa ne onoreze cu prezenta.T@ur,mili,b xx adi,bnz,red best,etc sa vedem daca vor si ei.Mai spuneti la lume care ii stiti cu renault si care nau masinile postate aici.Foarte important sa fie persoanele ok sa nu avem conflicte pe acolo de impresii,etc. |
Quote:
|
nam uitat.tu ai zis la mine pe topic ca esti ok cu ideea ;)
|
ma bag si eu,desi nu cred ca pana in aprilie termin masina...
|
pai rezolvam ceva dupa sarbatori?
|
Chiar suna bine. Daca e ceva, particip si eu cu cea mai mare placere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning