![]() |
E-type>R-type sau R-type>E-type???
am o singura intrebare care ma poate lamuri... care este clasa superioara dintr cele doua modele E-type si R-type????
|
Re: E-type>R-type sau R-type>E-type???
daca chiar vrei alpine mergi pe R-type. e-type e cel mai slab din gama ...
ps: ordinea e asa: E-type, S-type, R-type, X-type. dintre toate x-ul chiar imi place cum suna. S-type am avut eu si ... nu era cine stie ce. |
Entry type E ,med.type S si type R
|
ce rapizi sunt oamenii la 22:30
|
vad ca sunt rapizi si le multumesc :D nu dar aveam o oferta cu un R-type si nu stiam daca sa il iau sau nu ca un prieten de-al meu are S-type si se aude belea rau....
apropo stiti cumva daca e R-type are 2 bobine sau sunt modele cu 2 respectiv 1 bobina??? ms |
Din cite stiu eu cu 2
|
deci sunt 2 modele si habar nu am care sunt diferentele poate sitit voi
1. ALPINE-SWR-1221D 2. ALPINE-SWR-1241D astept... :D |
merita oricare...
|
da dar care e diferenta???
|
Quote:
@ o_kh3: din cate stiu eu sunt 2 tipuri de woofer S ... de 12. unul din seria 2005 si unul din seria 2006. cel din 2006 parca era ceva mai puternic... 500 W rms |
http://www.alpine-europe.com/content...1062255dd0f515
nu e la misto... am avut un e-type de 200w model vechi (alb) ...f serios difuzoru....si ce materiale au folosit astia....kevlar dar vezi...din cate stiu eu..unele difuzoare sunt facut doar pt compresie....(macar in cazu meu) |
uitete pe site-ul asta dupa review-uri...si uitee dupa nemultumirii....sa iti faci o idee despre alpine..
http://www.crutchfield.com/S-8NjwSVp...&pg=2&sortBy=3 |
dar mai e o mica precizare....vad ca alpine-ul are o mica problema cu sensibilitatea...adica va trebuii sa bagi mult putere...si nu va scoate f mult presiune... adica cauta sub-uri cu sens. peste 87db.... chit ca suporta o putere mai mica....
3 db insemna 2x adic un dif cu sens. 90db la 500w se aude de 2 ori mai tare decat unu cu sens 87db tot la 500w |
Quote:
eu intreb despre R-type !!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning