Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - Gabriel_cars (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/227219-desenele-mele-gabriel_cars.html)

gabriel_cars 14-12-10 10:24

Desenele mele - Gabriel_cars

8 Attachment(s)
Salutare la toata lumea ! :) Sunt recent venit pe forum si dupa cum am mai zis , am decoperit cu placere aceasta sectiune a pasionatilor de desen - freehand . In urma sfatului dat de Evoluzione , am decis sa postez si eu aici cateva din desenele mele . Ele nu abordeaza tema tuning-ului , sunt din sfera designului auto in faza initiala a producatorilor , pana sa intre sub lupa preparatorilor sau a pasionatilor de tuning .

Evoluzione 14-12-10 13:07

Re: Desenele mele - Gabriel_cars

Sunt foarte bune plansele.
Imaginatie, idee, design interesant. Esti din domeniu?

Ne-am dori sa vedem si imagini mai mari :-P

cysco 14-12-10 16:06

interesante si bune desenele
din cate vad eu o schita de mana e lucrata intr-un program
ce program?

gabriel_cars 15-12-10 14:56

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 3896753)
Sunt foarte bune plansele.
Imaginatie, idee, design interesant. Esti din domeniu?

Ne-am dori sa vedem si imagini mai mari :-P

Multumesc pentru apreciere :-) . Da , sunt din domeniul designului , insa mare parte din ce tine de designul auto in special este invatat pe cont propriu , prin multa munca , atat desen cat si cunostinte teoretice ( istoric , ergonomie , identitate , ceva mecanica , etc ..) daca vrei o diploma recunoscuta de birourile de design auto este foarte indicat sa incerci la o universitate care ofera studii speciale de "transportation design " . In cazul in care ai facut toate studiile in tara ( la noi ) este ceva mai dificil , iti trebuie foarte multa munca si ceva sansa deoarece fara ea este aproape imposibil .
O sa mai pun desene ceva mai mari :-)

Quote:

Originally Posted by cysco (Post 3897198)
interesante si bune desenele
din cate vad eu o schita de mana e lucrata intr-un program
ce program?

Multumesc pentru cuvinte :) . Astea puse acum sunt randate in photoshop , personal imi place mult si tehnica traditionala ( creioane , tempera , carioci , aerograf ..) insa asta este ceva mai rapida , si cum nu am mult timp liber ..aleg editarea intr-un program , nu este obligatoriu photoshopul , mai sunt cateva .

Moderator note : Te rog sa eviti double-post. Mersi!

paullardo 15-12-10 21:45

foarte frumoase desenele,in special masina de teren....

gabriel_cars 16-12-10 15:23

Multumesc :-) . La masina de teren am dat tenta de culoare cu putina cafea :-)

CIPONE 27-12-10 11:09

foarte interesante concepturi, in special prin prisma brandului abordat!spor gabi.;)

gabriel_cars 02-01-11 16:06

Va doresc AN NOU cat mai bun ! :-)

Evoluzione 10-01-11 22:35

Apropo, pentru cei care nu sunt atenti, iata articolul dedicat lui gabriel_cars ;)

sergini0 12-01-11 09:45

L-am văzut, frumos articol şi felicitări lui Gabi pentru desene şi pentru concurs. :D

MnezO 21-01-11 18:21

Felicitari Lui Gabi

gabriel_cars 23-05-11 15:21

1 Attachment(s)
Conceptul schitat pentru challenge - Darth Vader :-) . Schitat vineri dar finisat azi deoarece am fost la nunta unui bun prieten . :-)

sergini0 23-05-11 19:18

Pānă acum cel mai "īn temă" desen. Presimt un cāştigător...:D

gabriel_cars 25-05-11 09:39

Multumesc :-) , nu participa insa la challenge deoarece am zis sa fac o pauza , desi dupa cum vad ma abtin greu sa nu desenez daca am putin timp, in plus a fost inscris si dupa termen. A fost desenat pentru ca imi placea foarte mult tema , cat si ca urmare a bucuriei ca am rezolvat niste probleme cu care am fost ocupat de ceva vreme . O sa particip insa daca am timp la urmatorul challenge care o sa fie ales de castigatorul acestui challenge .

gabriel_cars 30-09-11 14:52

1 Attachment(s)
Dupa ceva pauza pe forum ... din pacate . Tema .. un Dodge eliberat din lesa direct pe pista de curse :-P :-)

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning