![]() |
Desenele mele - Gabriel_cars
8 Attachment(s)
Salutare la toata lumea ! :) Sunt recent venit pe forum si dupa cum am mai zis , am decoperit cu placere aceasta sectiune a pasionatilor de desen - freehand . In urma sfatului dat de Evoluzione , am decis sa postez si eu aici cateva din desenele mele . Ele nu abordeaza tema tuning-ului , sunt din sfera designului auto in faza initiala a producatorilor , pana sa intre sub lupa preparatorilor sau a pasionatilor de tuning .
|
Re: Desenele mele - Gabriel_cars
Sunt foarte bune plansele.
Imaginatie, idee, design interesant. Esti din domeniu? Ne-am dori sa vedem si imagini mai mari :-P |
interesante si bune desenele
din cate vad eu o schita de mana e lucrata intr-un program ce program? |
Quote:
O sa mai pun desene ceva mai mari :-) Quote:
Moderator note : Te rog sa eviti double-post. Mersi! |
foarte frumoase desenele,in special masina de teren....
|
Multumesc :-) . La masina de teren am dat tenta de culoare cu putina cafea :-)
|
foarte interesante concepturi, in special prin prisma brandului abordat!spor gabi.;)
|
Va doresc AN NOU cat mai bun ! :-)
|
Apropo, pentru cei care nu sunt atenti, iata articolul dedicat lui gabriel_cars ;)
|
L-am văzut, frumos articol şi felicitări lui Gabi pentru desene şi pentru concurs. :D
|
Felicitari Lui Gabi
|
1 Attachment(s)
Conceptul schitat pentru challenge - Darth Vader :-) . Schitat vineri dar finisat azi deoarece am fost la nunta unui bun prieten . :-)
|
Pānă acum cel mai "īn temă" desen. Presimt un cāştigător...:D
|
Multumesc :-) , nu participa insa la challenge deoarece am zis sa fac o pauza , desi dupa cum vad ma abtin greu sa nu desenez daca am putin timp, in plus a fost inscris si dupa termen. A fost desenat pentru ca imi placea foarte mult tema , cat si ca urmare a bucuriei ca am rezolvat niste probleme cu care am fost ocupat de ceva vreme . O sa particip insa daca am timp la urmatorul challenge care o sa fie ales de castigatorul acestui challenge .
|
1 Attachment(s)
Dupa ceva pauza pe forum ... din pacate . Tema .. un Dodge eliberat din lesa direct pe pista de curse :-P :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning