![]() |
Hodorogu' meu... A4 B5 1.8T '96
4 Attachment(s)
Nu de foarte mult timp (luna trecuta a fost inscrisa pe Romania) sunt posesorul acestui A4 B5 1.8 Turbo, fabricatie 1996...
Motor 1.800 cmc Turbo, chip-at (aprox 170 cp) full fara piele body kit bad-boy look grila fata carbon usi fara bandouri aripi fata fara embleme si semnalizari portbagaj shaved jante aliaj geamuri fumurii faruri valeo smoked stopuri lexus-style smoked proiectoare spalator faruri suspensii sport evacuare sport interior carbon climatronic geamuri electrice oglinzi electrice scaune incalzite woofer Magnat etc... O sa revin cat de curand cu ceva poze si din interior... |
Re: Hodorogu' meu... A4 B5 1.8T '96
Quote:
se anunta un proiect mare, bafta cu masina arata bine si sa o conduci cu placere...;) |
Cu siguranta nu o sa ma opresc aici...
O rugaminte pentru cei mai vechi in gama Audi, daca aveti de vanzare, sunt interesat de o oglinda dreapta mare si o grila shaved... |
pai daca masina ta e hodoroaga... ce sa mai zic de a mea :)) , succes cu modificarile , arata f fain masinuta :-P
|
Quote:
|
per total arata bine dar bad-boy look-ul ala nu imi place deloc. bafta !
:peace: |
frumoasa masina in afara de bad boy'u ala :d am si eu un b5 aproape aceasi culoare bafta cu modificarile in continuare
|
mie unu imi place bad boy look-ul...frumoasa masina....bafta cu ea
|
Baieti, multumesc pentru aprecieri!
Bogdan.IS, mashina mea e din '96, deci e un hodorog... e un fel de a spune, asa imi place s-o alint... are inima tanara, tine f bn piept multor "pushtoaice"... :) Sonny, din pacate nu stau prea bine la capitolul "timp liber"... totusi incerc sa fac cat pot de multe... sper sa va pot tine la curent cu toate... deocamdata astept sa se mai incalzeasca vremea... planuri sunt... ...cat despre bad-boy, nush ce sa zic... fiecare cu gusturile lui... mie unu' imi place exact asa cum e si din fata arata f bn zic eu... e cu totu' altceva decat un set de pleoape de vitan din plastic sau fibra de sticla... |
Arata super succes la modificari in continuare ...ai putea sa imi spui si mie prin PM cat te-a ajuns inscrierea lui?:D
|
f frumos,personal sunt fan a4:X ai ceva planuri pt ea?in primu rand ti.as oferi un sfat dak se poate schimba jantele strica radical lookul masini...bafta!!
|
Buna comonatie de culori...bafta cu ea.http://planetsmilies.net/cool-smiley-8933.gif
|
2 Attachment(s)
valitataye, taxa a fost 1200 euro
ms baietzi! planuri ar fi multe, sa vedem bugetu' pe 2011 :D... momentan as vrea sa reconditionez jantele (bani de altele nu sunt), nush ce sa fac, sa le fac tot gri sau sa incerc ceva de genu'... voi ce parere aveti? |
Quote:
|
...shtiu sonny, ai dreptate... deaceea cer pareri... astept poza de la tine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning