![]() |
Aia veche nu mai este. Trebuie sa luam alta :)
5 Attachment(s)
In primul rand salutare all....imi pare rau ca nu prea am mai intrat pe aici dar am cam fost plecat(cu sorcova).
Am stat si m-am tot gandit ce masina sa imi iau,numai ca cum intotdeauna banii sunt problema sincer nu stiu la care sa ma opresc. Totusi o sa va spun cam intre ce am de ales(oarecum ca trebuie sa mai strang niste bani la pusculita :) ) si o sa va spun si ce am ales....dar tare mult vreau sa vad ce credeti voi. 1.Bmw 540i 2001 ~ 23000 cu VAT( TVA ) 2.Jaguar X-type 2001 ~ 20000 cu VAT naspa ca motorul de 3.0l e numai cu cutie automata In cazul in care la pusculita se mai aduna pana pe la sf lunii nov. avem de ales intre. 1.Porsche Boxter S 2001 ~ 32000 cu VAT - e buna ca e cabrio 2. si piesa de rezistenta care e cel mai aproape de sufletul meu(doar atat pot sa visez acum) :) BMW M5 2001 ~ 32000 cu VAT sau asta dar e un pic mai scumpa si nu are piele crem!! :twisted: :twisted: Tare sunt curios sa vad ce ziceti si voi....sper sa nu fie toate raspunsurile M5 :) SI DA SUNT OBSEDAT DE CULOAREA NEAGRA!!! Acum daca este sa vin Mos Craciun mai devreme masina o sa fie o surpriza!!!!nu e in lista de mai sus,dar nici sa nu va ganditi la cine stie ce avion.Va fi doar cu 10k mai scumpa. Poate trebuia sa fac un poll...dar mi-e cam lene la ora asta Te-am ajutat putin pentru ca pozele sa poata fi vizibile + chestionar - Gabi |
Ooo...lume noua...
Un singur nume...read my lips..err..word: P O R S C H E :idea: |
Yo...ji crek ji u...aj opta pt M5 !
|
BMW 540i...parerea mea...Iar daca ai bani, M5, normal...
|
stii parerea mea ...... asa ca hai mai repede sa ma plimbi :D
|
Re:
Quote:
Bogdan doar parerea ta ma surprinde si adevarul e ca Porsche e un nume si super frumoasa masina,numai ca as fi vrut carrera cabrio dar cam scump....deocamdata. Sincer am avantaje si dezavantaje si la Porsche si la M5 dar tind spre M5...sa vedem,poate ma razgandesc intre timp ca mai am vre-o luna de stat. FXN:parerea ta chiar o stiam dupa cate mesaje mi-ai trimis pe msg :) oricum nu strica sa o mai vad o data. |
M5 1 - cel cu jantele polished
|
Gabi: Mersi mult ptr. ajutor.
Vad ca la poll nu se schimba situatia.Credeam ca pana acum o sa fie 10-0 ptr M5...:) |
M5 :wink:
|
ala cu jantele pe 19 :)
nu ti-am trimis multe mesaje doar am discutat :D:D |
Toyota Celica GT-S 22.000 + TVA noua.
1.8-liter double overhead cam (DOHC) 16-valve 4-cylinder with Variable Valve Timing and Lift with intelligence (VVTL-i) |
Re:
Quote:
Lasaneeeeee Esti si offtopic pe deasupra ... go away :twisted: :twisted: |
bogdane mai are rost sa votez??? :lol: :lol: sper ca sti votu' :twisted:
|
Re:
Quote:
mda ... imi inchipui ca e o sugestie prea inteligenta pentru tine ... si daca stai sa te uiti un pic nici macar offtopic nu eram. :censored: am votat X-type ... e o masina mai cu clasa decat restul! |
m5
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning