![]() |
E36 - My 323i
17 Attachment(s)
La insistenţele unor colegi fac şi eu un topic de prezentare:
BMW 323i an 1997 cu următoarele dotări - 4 geamuri electrice - oglinzi electrice īncălzite - trapă electrică - dublu climatronic - obc mare cu manetă - pilot automat - spălătoare faruri - senzori de parcare - angel eyes - xenon - tapiţerie piele individual - īncălzire scaune - cotieră faţă - spate cu suport pahare - audio oem cu magazie cd-uri - ASC - alarmă cu pager şi modul confort (geamuri şi trapă) - proiectoare - stopuri M - volan M - mānere M - jante M - plafon M - schimbător şi frānă de mānă piele - oglindă electrochrome - perdea lunetă - pachet lumini - duze parbriz īncălzite - inele cromate bord - central lock switch Cam astea ar fi... mai am cumpărate şi aşteaptă să fie montate oglinzi de M şi eleron de M. Mai vreau să pun bară de M, instalaţie Harman Kardon dar se găseşte foarte greu (am pus doar butonul :D), ceasuri de M, schimbător iluminat şi cam atāt..nu ştiu ce ar mai lipsi, probabil o să pun şi un volan de M cu comenzi modelul care s-a pus şi pe e39. Pozele sunt şi mai vechi şi mai noi, de aceea unele sunt cu mai puţine opţiuni, acum īnsă este dotată cu ce am enumerat mai sus. |
Re: My 323i E36
asta da masina :D
|
Sa te bucuri de ea din plin, cat mai multi km fara incidente.E frumoasa tare matza.Interiorul imi place mult de tot.La ext un pachet M complet si e stas treaba.Asteptam pozici, eventual filmulete noi si spor la un tuning OEM de calitate.
|
cum poate sa arate:shock::shock:
felicitari si cat mai multi km. eu ti-as propune sa incepi cu o suspensie inainte de toate! |
Re: E36 - My 323i
Frumoasa masina si dotata!!Cum a spus si un coleg mai sus...o suspensie sport ar merge:D
|
in ce fel arata consola centrala cu atatea dotari....ufff
insa si exteriorul arata intr-un mare fel....sa te bucuri de ea maxim!!! |
ăsta da e36
|
Pacat ca e sedan si ca e rosu
|
Mda.............frumos pisoiasul!!!;) Sa ai grija de ea si la cat mai multe drumuri curate si fara incidente!!!
P.S: Pune si niste poze cu motorul :D |
Imi place de tine:):) Odata ai volan M odata nu:):)..Odata ai ASC odata nu...Odata ai buton de hifi odata nu:):)...odata ai buton de blocare a geamurilor odata nu):) Odata un telefon odata altu:):) Odata casetofon odata cd-player:):):) Odata odata si inca o data:):):):):)
|
Mulţumesc pentru urări şi aprecieri. După cum am spus, pozele sunt şi mai vechi şi mai noi, de aceea unele opţiuni lipsesc, acum īnsă este full!
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
După cum am spus, am alarmă cu pager, dar īn loc să leg ledul alarmei cu care a venit , am legat la alarmă ledul de la oglinda originală, şi acum clipeşte ca la una originală.:D
Am montat azi şi duze īncălzite pentru spălare parbriz..vine iarna.:lol: |
te am vazut pe la pitesti acum o saptamana cam asa intr-o seara.. e bine rau masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning