![]() |
Kicker Solo-baric s10l5
Salut,
Am fost acum vreo 3-4 zile la Falcon in cautarea lui Kicker Solo-baric s10l5. Am intrat acolo, m-am uitat pe nieste pliante si m-am indreptat spre tipul de la "ghiseu"! l-am intrebat care este pretul acestui difuzor si mi s-a raspuns ca in jur de 500 euro. Mi s-a parut imposibil si mai l-am intrebat odata precizandu-i ca e vorba de acela de 10'' si nu de solo x sau alt model! raspunsul pe care l-am primit a fost: E un pic mai ieftin de 500 euro! Am ramas suprins de nepasarea acelui individ( la costum ) si l-am rugat sa se uite pe lista de preturi ca sa imi zica ceva sigur! Acesta mi-a precizat ca baiatul care se ocupa de asta, e in concediu, iar daca vreau sa ii las un avans ca sa mi-l aduca! In momentul urmator am plecat, fiind uimit de "nepasarea"(ca sa nu zic altcumva) acelui individ, care pe langa faptul ca mi-a aruncat un scor enorm si la intamplare, mi-a mai cerut si un avans! ma rog... se mai intampla si dastea, dar ce vroiam eu sa va intreb, e care e pretul Kicker Solo-baric s10l5 real fara promotie sau daca mai e sau nu la promotie si daca mai exista alta reprezentanta kicker in romania(eventual buc)! ms anticipat |
Re: Kicker Solo-baric s10l5
mai ... nu stu. eu am sunat la un nr de telefon (il gasesti pe aici la un topic inceput de tico_rs) si nu mi-a raspuns nimeni la tel. dupa 3 min m-au sunat inapot si au mi-au dat toate datele prin telefon. pretul ar trebuii sa fie in jur de 200 USD
|
ia de serveste:)
ala nu stie pe ce lume traieste. e manageru ala care pastoreste kicker-urile e in concediu. se va intoarce. nu luati toate s12l7-urile ca va bat( si asa nu au pe stoc si tre aduce:) ) COD Descriere Pret recom. vanzare Subwoofere KICKER seria SOLO-BARIC USD 04S12L725 Subwoofer Solo-Baric de 12" - 1500/750 W 179 04S10L72 Subwoofer Solo-Baric de 10" - 1200/600 W 155 04S8L72 Subwoofer Solo-Baric de 8" - 900/450 W 119 05S15L52 Subwoofer Solo-Baric de 15" - 1500/750 W 179 05S10L52 Subwoofer Solo-Baric de 10" - 900/450 W 113 |
astea sunt preturile cand a fost lichidare de stoc.....acum sunt duble...
|
Managerul ala de la falcon e un porc ingamfat, parerea mea.. Nu ii poti pune o intrebare ca se si enerveaza...
|
ba nu stiu cum ii la voi dar in tm tipii de la falcon is f de treaba..si am ramas si eu uimit de ce preturi faine au si i`am intrebat si au zis ca nu o sa se scumpeasca si nu era nici o lichidare de stoc..pur si simplu kicker le furnizeaza direct produsele fara intermediari
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning