![]() |
Machete in lucru - cruizer11
3 Attachment(s)
Va salut astazi am facut si eu o incercare de a modifica o macheta.Macheta in cauza este un Ford Focus de la Bburago scala 1/24.Modificarea adusa : aplicare folie carbon oracal pe plafon si pe eleron.Astept critici si idei.:D
|
Re: Machete in lucru - cruizer11
e ok dar trebuia sa incerci sa o faci dintr-o bucata ca la eleron acolo e mai stramb taiat sau asa ai vrut tu ...ma rog bafta la tuning in continuare...
|
1 Attachment(s)
nu-mi place mai Teo mai...
ai cam data-o in bara, ma gandesc ca a fost prima. ce ai facut acolo? (in poza...) nu te-ai prea straduit la intinsul foliei, sau cel putin nu a iesit asa bine. sugerez sa o dai jos si sa o aplici din nou, in felul asta iti mai faci mana, ca in felul asta, poate va iesi mai bine pe laptop:lol: |
Quote:
|
aplic-o la cald unde ai nevoie de modelare ... eventual cu feonul
|
3 Attachment(s)
Azi m-am apucat de un nou proiect,mai exact un Golf V.Deocamdata i-am pus roti noi,pe viitor urmeaza sa vad ce ii mai fac.Pozele nu sunt prea reusite dar arata esentialul.
|
Incearca sa nu mai misti camera cand faci pozele, toate au iesit blurate.
Banuiesc ca rotile sunt puse doar de proba si le vei monta cum trebuie pana la final. |
Quote:
|
e 1/18 sau 1/24?
astept sa vad ce schimbari aduci la golf.. |
Parerea mea ca jantele alea nu se potrivesc deloc pe Golf, parca o transforma dintr-o macheta ok intr-o jucarie made in china. Eu zis sa-i lasi jantele stock :-)
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning