![]() |
Intalnire Golf Ploiesti
Intalnirea GOLF PLOIESTI, din saptamana aceasta va avea loc in data de 12.12.2010 (duminica) la ora 15:00 in parcarea magazinului INTEREX .
Cei care vor venii vor primii stikere gratuite si o sedinta foto ... avem un fotograf profesionist de nota 11 :D. Va asteptam in numar cat mai mare si cateva poze de la intalniri http://picasaweb.google.com/10261415...MzfqL-tocTbbQ# |
Re: Intalnire Golf Ploiesti
29 Attachment(s)
Chiar ma intrebam daca exista vreun topic legat de intalnirile din Ploiesti , dar iata ca a aparut :) .
Va asteptam la urmatoarea intalnire care , dupa cum spunea si Picinell , va avea loc in parcarea magazinului INTEREX , duminica 12.12.2010 , la ora 15:00 . Cateva poze de la intalnirea din 28.11.2010 : |
74 Attachment(s)
Ok , ieri a avut loc intalnirea , prima data am venit in parcare la INTEREX , apoi am mers pe parcarea etajata de la OMNIA , iar dupa in parcarea CARREFOUR .
Poze de la intalinrea din data de 12.12.2010 : |
frumos baietii ... felicitari inca o data. Asteptam si alti golfisiti din Ploiesti la intalniri :)
|
am mai zis si pe alt forum si ma repet: frumos! si pozele deasemenea!
|
Picinell & andreea_silviana : Multumim :D .
Intalnirea de saptamana aceasta a GOLF-CLUB.ro zona Ploiesti , sa aibe loc in data de 19.12.2010 , la ora 15.00 in parcarea super-marketului Carrefour . |
Felicitari baieti. Ar mai fi cateva masini prin oras care ar merita sa fie printre voi.
|
20 Attachment(s)
@cannavaro : Ai dreptate , sunt multe Golfuri prin Ploiesti , dar doar cativa stiu despre aceste intalniri .
In fine , urmatoarea intalnire GOLF-CLUB.ro , zona Ploiesti :
Deci , proprietarii de Golf din Ploiesti va asteptam la urmatoarea intalnire . Nu stiu , dar aveam impresia ca am pus poze si de la intalnirea din data de 19.12.2010: |
Revin asupra acestui topic de intalniri a Golfistilor din Ploiesti:
Urmatoarea intalnire :
Asteptam posesorii de Vw Golf de la I la VI sa ni se alature la intalniri . Numai bine ! |
teo sa pui si aici pozele de la intalnirea de ieri ma :twisted:
|
40 Attachment(s)
Poze de la intalnirea de pe 30.01.2011 :
|
Nu prea se baga Golfistii de pe 4Tuning , dar continuam :
Urmatoarea intalnire :
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |