![]() |
E36 - pisicuta mea
5 Attachment(s)
masina am cumparato acum un si jumate am luato din germania am luato fara imbunatatiri a fost taxa mai ieftina ,are motor de 1600 ,an 1993 sta cam de 5 luni pe dreapta si am zis acum sa ma apunc de ia vreau niste sfaturi
|
Re: E36 pisicuta mea
Frumoasa pisica colegu sa o satapanesti sanatos ai grija de ea bafta la modificat:-P
|
Pai cauta ceva jante ..si ce crezi u ca ia`r da bine aia incerci !! ar mai merge farurile mate ! sunt multe .... bani sa ai
|
6 Attachment(s)
si asa arata acum
|
De ce nu i pui proiectoare la bara fatza am vazut ca are si gauri tot ?? si bara e murdara??ar da frumos daca ar fi neagra bara ,pragurile .....
|
am si proiectoare clare pentru ia fumurii dar astept sai pun pe fata bara de m
|
SUPERBE FARURILE CAT AI DAT P ELE ????
VREAU SA IMI CUMPAR SI EU PT A MEA :D...ESTI MULTUMIT D ELE ?? |
:lol:BMW "S line" :lol:! Cat te-au dus faruili?
|
eu am dat pe ele 280 euro si sunt super multumit de ele mai am o pereche una din perechi o vand ca nu am ce face cu doua perechi
|
pffff...le-as fi pus eu daca mergeau la mine...ce ma oftic ....faceam si io un pui de s-line:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
e frumoasa masina :D si imi place loganu ala cu pachet CROM :| :lol: |
daca toata lumea pune angel eyes pe orice tip de masina, tu te ai gandit sa fi mai original si sa pui dayline pe bmw...right ?
|
1 Attachment(s)
Pai de ce sa fie si el " la fel ca totz da pa forum" !
-------------------------------------- Boss uite ce ti-as fi sugErat eu ! Erau mai tari pe chrome :cry: |
miau placut mai mult pe negru si angel au cam toti am zis sa fie mai diferita
|
3 Attachment(s)
si daca vrei sa faci un KIT EXTERIOR ITI LAS EU :D niste idei ,omu e super tare:D chiar unicat !!! nu am vazut la nimeni in Romania asa tuning...fao tu asa vei fi PRIMUL :lol: !!!
imi place ca ai prins toba cu carpa :D:D:D:D :lol: ...este sistem de prindere oficial la tine p masina ?:D esti multumit d el ?:)...trage mai grav cu carpa p toba?? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning