![]() |
My Saab 900 - Black Angel
Salut! De ceva timp mi am dorit o masina puternica, Turbo si dotata.
Ca fost posesor de 9.5 aero, mi a ramas gandul la acea marca si ma gandeam ca pana la urma voi gasi o astfel de masina la un pret foarte bun, stiut fiind faptul ca au o valoare de revanzare mica comparativ cu ceea ce ofera. Acum 3 saptamani am gasit pe un forum un anunt care mi a atras atentia - pretul in primul rand mi s-a parut mai mult decat ok. Am contactat persoana care o vindea si m am dus sa o vad la Iasi. Mi se comunicase faptul ca exteriorul nu este grozav, ca necesita mici retusuri la caroserie, cum ar fi: capota si aripa stanga fata matuite, aceeasi aripa usor infundata in partea de jos (langa aparatoarea de noroi) si semnalizarea fata pe aceeasi parte sparta (bucatele lipsa), iar interiorul ar avea o problema la bancheta spate care este descusuta pe cusatura si lipsa butonaselor care actionau claxonul. Din punct de vedere tehnic masina este ok, in afara de cutia de viteze care nu intra in marsarier. Am zis ca este in regula si toate aceste probleme vor fi remediate in timp. Interiorul la prima vedere nu mi a placut din cauza mochetei foarte murdare care arata foarte ciudat. I am spus domnului care vindea masina ca o iau doar daca accepta sa mergem la spalatorie sa i spalam mocheta, iar apoi daca este ok o iau. Masina a fost spalata la interior si a iesit destul de bine. Nefiiind 100% hotarat sa o iau, am plecat fara masina. Ulterior mi a parut rau ca nu am luat o tinand cont de faptul ca, neinscrisa, este in jur de 1000 - 1200 euro. Dupa mai multe telefoane date proprietarului, ieri am plecat la Iasi, am luat o si am adus o acasa. Masina merge ok, dar mi se pare ca ii bate planetara stanga si franele sunt haioase. Nu are zgomete la denivelari, este stabila si confortabila. Masina este din 1994, inmatriculata anul trecut cand a fost adusa din Italia (calculatorul de bord da mesaje in italiana), are un motor de 2000 cm si 185 cp. Ca si dotari, multe pentru varsta ei, dar normale pentru o astfel de marca, amintesc: abs, 2 airbag uri frontale, piele neagra, 4 geamuri electrice si oglinzi electrice cu incalzire, climatronic functional, calculator de bord, jante de aliaj pe 16 originale Saab, inchidere si radio casetofon care, din pacate, nu este cel original. Inca nu i am facut poze, dar promit ca ii fac. Mai intai vreau sa o aranjez putin. Uitasem pretul de achizitie 850 de euro. |
Re: Saab 900 2.0 Turbo - Black Angel
Bun venit si sa o stapanesti sanatos multi km!
asteptam cu interes pozeee... :lol: |
Re: My Saab 900 - Black Angel
M-a batut gandul si pe mine la un 900 de aceea generatie, tot 2,0t. Dar cu piele si Cabrio :P
Sa ai parte de ea... Si sa ne areti cum arata si cum arata dupa remake-up ;) |
Multumesc baieti!:-)
@Evoluzione - si asta are piele neagra. Nu are trapa, incalzire in scaune si pilot. |
4 Attachment(s)
Fosta si actuala (doar aceste fotografii le am momentan):-)
Si o fotografie cu un 900 coupe mat, asa cum va arata si a mea in viitor... |
Pana la urma am fost nevoit sa cumpar si cutia de viteze, care este pe drum.
Planetara a fost schimbata, contact inca nu am luat pentru ca nu am gasit la un pret avantajos desi initial imi vindea cineva cu 50 de lei, ulterior nu i a gasit cheia, iar oferte am avut la 4 milioane, 50 de euro fara cheie sau 100 lei (daca nu voi avea alta varianta o sa il iau pe acesta). Am luat si se vor schimba si placutele de frana pe fata care erau praf. Saptamana viitoare ar trebui sa fie gata. Ar ramane doar micile probleme legate de aspectul exterior. |
1 Attachment(s)
Masina a ajuns acasa. S au rezolvat problemele cu planetara - nu mai bate, deoarece a fost schimbata, cutia de viteze inlocuita - functioneaza super bine, placutele pe fata au fost schimbate. Singura problema ramane cea a franelor - nu tin cum trebuie la prima pedala, cica ar fi din pompa (o sa o schimb in viitor).
O fotografie cu masinutele mele:-) Uitasem de urari: Craciun fericit tuturor! |
4 Attachment(s)
Masina trage super bine
Fotografii noi: |
Cateva poze si cu interiorul?
|
ai facut o buna alegere :D sunt masini cu potential Saab. Saab 900 este unul din masinile mele preferate, imi plac foarte mult, au un sasiu foarte tare si un motor care chiar daca are multi km rulati inca trage ca si in prima zi. Cine a condus Saab stie. :) Sa-l stapanesti sanatos.
|
Multumesc Thomas.
Intr adevar masina se comporta excelent la gropi, denivelari, chiar ma surprinde cat de bine se misca dupa atatia ani. Motorul trage super bine, ca impresie parca este la fel de nervos ca 9.5 ul aero pe care l am detinut anterior chiar daca era diferenta de 65 cp. Voi pune si poze cu interiorul, dar mai intai vreau sa o mai bibilesc putin (am dat cu o crema speciala pt piele pt ca nu arata tocmai grozav la scaunele fata, iar plafonul vreau sa l inlocuiesc (la tapiterie ma refer). Dupa sarbatori voi posta fotografii cu interiorul.:-) |
da, imi dau seama..am mers cu asa ceva am si detinut unul candva.
P.S. Ai zgarieturi in partea stanga fata? julitura pe bara fata? sau mi se pare? |
Da, are niste zgarieturi pe spoiler, partea stanga, aripa stanga jos, langa aparatoarea de noroi. Pe partea dreapta aripa fata este usor infundata (cred ca s a lasat cineva pe aripa), iar usa spate pe aceeasi parte are o alta infundatura sesizabila de aproape (fotografiile sunt facute cu mobilul si nu au calitate - 2mp).
|
Quote:
|
Le voi remedia, dar cum am mai spus, in timp.
Ideea este ca asa am luat o (cu problemele sus mentionate). |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning