![]() |
E36 - My new BMW Daytona viollet
5 Attachment(s)
buna
sunt cam nou pe aici nu am mai intrat de mult timp numele meu este ciprian si as vrea sa va prezint si eu masinuta mea mult dorita de multi timp este un bmw 318 is m-paket interior plus exterior astept pareri si sugesti de la voi |
Re: My new BMW e36 Daytona viollet
cauciucuri mai mici :D...si lasata putin mai jos :D ar fi perfecta
|
si daca nu cauciucuri....macar suspensie ca plange dupa ea:(
In rest superba.... baga si poze cu interiorul:) |
asta da beamwisca M packet ....frumoasa sa ai parte de ea, si da, ar da bine umpic mai lasata ......ast sa vedem poze cu interiorul:)8)
|
Frumoasa masina ...
|
Re: E36 - My new BMW Daytona viollet
foarte intretinuta si frumoasa...sa o stapanesti sanatos...de cand imi doresc si eu una asta dar...:???:
|
mersi
are suspensia montata insa nu stiu inca daca o sa o las mai jos pt ca la ce drumuri avem plang cand dau in gropi o sa pun si poze cu interiorul |
Imi place culoarea ! Si jantele !
|
Frumoasa culoarea ... Ar mai trebuie o suspensie sport reglabila si cat mai multa benzina ....
|
superba. schimba i semnalele de pe aripi. sunt urate alea galbene, si da ne poze cu interiorul. Si personal mi se pare ca arata bine la suspensii daca o folosesti zilnic. sa o stapanesti sanatos.
p.s. cat a costat? 1500? ... |
o sa pun si pozele cu interiorul dupa ce ajung la ea si le fac
imi cer scuze daca am zis ca interior m-paket, eu ii zic asa stiu ca lipsesc scaunele cele de m dar poate in viitor sunt scaune recaro in rest pavilion si ornamente si lampi plafoniera sunt m paket fabrica |
mai intrebat cat a costat masina?
|
Arata foarte bine masina!
Nari negre + lucas-uri aripi smoked sa fie in acelasi pachet cu stopurile si semnalele |
Frumoasa masinuta.Sa ai parte de ea si multi km fara incidente.E aranjata bine la ext.
|
da te am intrebat de pret in gluma, ca toti vor masini ca a ta la 1500. sa ai grija de ea.
p.s daca vrei sa spui da as fi interesat de pret, eventual pe privat. multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning