![]() |
bmw 850Ci
5 Attachment(s)
CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; AIRBAG SOFER; AER CONDITIONAT; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;
JANTE 17" M ROADSTER, SCAUNE ELECTRICE, MOTOR SCHIMBAT CU M30B30 4700e 0720 269 269 - radu |
Re: bmw 850Ci
salut din ce an e masina?cati km are ?ce probleme are?ce capacitate are motorul?este trecut in talon?
|
e din 1990. nu stiu cati km are. probleme are doar de ordin estetic. motorul are 3000cmc, de pe un e32. nu este trecut in talon.
|
ma omoara masina asta nooo hai sa ne combinam cumva daca nu vrei cu pejou605 poate te intere un bmw735 full cu piele crem scaune cu memorie tot c vrei din 88 astept raspuns....
|
sau dau optu pe sapte? nicidecum. mai incearca-ma, dar tine cont ca masina am, asa ca ofera-mi ceva ce se poate vinde, gen 405, astra, vectra, E30 etc
|
Cu o calibra turbo te bagi la combinatie?
Ce diferenta mai dai AMA? |
Aproape cel mai ieftin 8-er pe care l-am vazut:D
Pe motorul care-i acum sub capota,au fost adaptate accesoriile de la v12 sau sunt cele ale M30-ului? Clima mai functioneaza? Multumesc frumos, |
chiar ieri l-am vazut prin oras si admiram masinutza,arata bine de tot bafta la vanzare!
|
Motorul original il mai ai? si in ce stare e?
|
nu il mai am
|
sper sa nu deranjez cu intrebarea
spune-mi te rog ce consum are?in rest...bafta la vanzare |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning