![]() |
Conflict in N2Oi RC ... a fi sau a nu fi ... ARGINTIU
1 Attachment(s)
Clubul N2Oi RC traverseaza o adevarata criza ce ameninta insasi fiinta si sufletul comunitatii ... in urma a repetate sedinte in consiliul suprem voturile sunt in continuare 50% pro 50% contra ... asa ca ne-am decis sa cerem un sfat din partea comunitatii ...
Datele problemei sunt simple ... se doreste adaugarea la patrimoniu auto al clubului al unui extraordinar Clio RS ... problema : culoarea ... Presedintele onorific Morro (adica eu) doreste culoarea argintie pentru ca ii se pare ca ii pune in evidenta formele si prizele de aer agresive ... Presedintele Synkro crede ca ar trebui doar sa ma gandesc cum sa fac sa ies in evidenta si vrea ORICE alta culoare ... va rog nu ezitati si votati .... |
Re: Conflict in N2Oi RC ... a fi sau a nu fi ... ARGINTIU
consider ca o masina speciala....cum este acel ERES ...merita o culoare mai speciala.
formele pot fi puse in evidenta si de alte culori,in afara de culoarea KITROSULUI ...nu se vad zgarieturi,nu trebuie spalata des...etc (no offense :P) in loc sa profiti ca ai POSIBILITATEA pe care multi nu au avut-o...si anume sa-ti alegi culoarea...si sa faci o alegere mai speciala...tu alegi GRI METALIZAT sau ARGINTIU cum ii spui tu... sa fie clar...nu te primesc in club cu clio rs care are culoare de clio 1.5dci va rog salvati-l....imi e prieten...nu stie ce face...este varsta de vina...:sad: |
este un argintiu deschis ... o culoare f frumoasa si speciala ... subtil speciala , intr-adevar
|
Cumpara masina ce culoare vrei.. ca e masina ta.. deci trebuie in primul rand sa iti placa tie!.. E chiar asa greu?..
PS: Cati presedinti are clubul asta?.. :D |
gri ma? ce draq.. stii cum se spune " m-a stresat in plm atata gri metalizat" nu situ paleta de culori... ce culori poti alege?
|
structura clubului este prea complexa si complicata pentru a putea fi discutata a ici ... nu prea stiu care e paleta de culori ... stiu ca mai e negru si rosu ala al lor dar desi imi place negru destul de mult, ma enerveaza ca nu se mai vad detaliile masinii
|
Quote:
|
am cautat aucm repede culorile dar la RS n-am gasit.. m-am uitat la cele de clio in schimb si cea mai potrivita ar fi Bleu Ottoman ( e un albastru inchis) ... banuiesc ca pt varianta RS ar trebui sa existe niste culori mai speciale ! oricum gri sub nici o forma ..la cate masini sunt gri,,,tot romanu gri.. ceva mai special ar fi pacat
|
nu e gri ... e argintiu deschis ... si e marfa :P
|
culoarea oficiala cred ca merge cel mai bine masinii...rosie,la fel cum este si pe Meganeul RS din avatarul tau
|
exact...rosie,albastra,neagra,alba....roz,mov,maro ,transparenta ORICE numai gri nu !!!
|
|
Quote:
PS: ce oameni nebuni ! :peace: |
Moro stii cum sa alegi o culoare buna inafara de GRI / Argintiu? ...... Iti zic eu: .....la intmplare..... daca chiar nu te poti gandi la altceva decat la acel gri.
|
rosu ala nu e chiar rosu..e ceva mai super si da f bine ..pui si geamuri negre sau ionizate rosii.. sa vezi ce bomba e .. niciodata nu mi-am inchipuit cat de ibne dau cele ionizate pana sa vad in realitate o mazda albastra si cu geamuri albastre ... DECI uita-te spre rosu asta ..sau ceva mai serios albastru ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning