![]() |
cielo-DT SRC!
Cred ca ar fi corect sa incep cu inceputu!! masina e un cielo 97" care a ajuns propietate pers acu 3 luni .Am inceput cu un kit mai simplu sa ii confere putina agresivitate!! momentan astept sa recondionez jantele(bbs model vechi 15"-7J-incaltate cu 195/50),si apoi lucrat la o linie audio acceptabila!
Sunt curios de pareri si de ce nu si propuneri pt viitor! https://img215.imageshack.us/img215/9...0001vy1.th.jpg https://img247.imageshack.us/img247/2...0004um1.th.jpg https://img215.imageshack.us/img215/5...0005nn7.th.jpg https://img247.imageshack.us/img247/9...0006gt7.th.jpg PS: a nu se lua in considerare capacele:) le schimb cat de curand pot cu jantele care le am,si ar mai fi cateva chestii minuscule de finisat!!ahh si sunt pasionat de estetica ..mai putin de CP! |
Re: cielo-DT SRC!
arata fain , astept sa vad jentile , pune-i si niste pleoape daca vrei sa arate mai agresiva , succes in continuare , ai inceput bine
|
deocamdata am investit ceva bani..sa vad ce bani o sa mai am ca sa mai schimb cate ceva pe ea!! de sapt viitoare incep sa mai schimb cate ceva la ea!!! tre sa imi iau si eleronu de la vopsit tot sapt viitoare!!atunci o sa iau un aparat mai bun sa fac niste poze mai calitative!!:)
|
arata excelent, ai inceput bine! singurul repros ar fi ca pragurile nu sunt in linie cu bara fata, adica nu au aceeasi terminatie, dar asta se poate rezolva daca umfli aripile vreodata....
succes! |
astept sa vad cum arata cu jentile puse !!
PS:vopsitoria unde am duso era foarte departe -cred ca ma ajungea 200 000 taxiu dus-intors...si nu puteam sa ma duc sa verific cam tot ce au facut ei pe acolo..imi place ca au facut treaba buna si nu de mantuiala!! au zis ca sunt ultimu cu elemente destea de fibra care il mai primesc acolo!!:)) |
6 Attachment(s)
mdea n-arata rau masina da eu as fi pus parasolar alb sus, eu mi-am pus pe masina si arata chiar mijto
n-am vazut ai dat jos semnul sau ai pus alta plasa? iti arat 2 poze cu masina mea...la exterior nu i-am facut mare lucru va urma saptamana viitoare 3 lucruri spoileru fata montata suspoensia reglabila si spoileru spate vreau ceva simplu si frumos daca te hotorasti si vrei stopuri incolore...sa fim 2 macar ca poate ne face ceva reducere |
la masca semnu nu e dat jos inca!!urmeaza sa pun sita!!bafta si tie la proiect;)
|
sambata montez suspensia
da daca vrei poti sa-ti pui sita, ar da mult mult mai bine, sincer desfaci grila, desfaci suruburile scoti striatiile, pui grila pui suruburile la loc si pui grila la loc dureaza 10 minute ... mai mult dureaza sa tai plasa frumos ochi de ochi decat montatul si demontatul grilei multumesc, mai vb pe mess ma gasesti cu dnkrozalex |
da o sa pun sita la masca si la priza de aer de la spoiler care e intre proiectoare!!dar am zis sa le fac pe toate odata!!
o intrebare!! ce ziceti daca fac sitele negre? PS:aci ploua cam mult de cateva zile!!de cand astept macar o zi cu soare sa o spal ext-interior ...daramite sa mai apuc sa ii pun sitele:D |
am tot vrut sa te intreb ce inseamna DT SRC ? :P
|
poi nici nu se pune problema sa nu le faci negre cum mi-am pus eu....daca pui plasa alba o sa arate nasol, aveam prin calc un cielo alb cu plasa alba, si sa vezi ce nasol da, tu fa cum vrei, dar ti-as recomanda negru, ai si contrast, o sa dea si frumos, vei vedea.
fa-ti in photoshop o idee sau in paint si vezi care-ti palce eu asa fac intotdeauna photoshop si pe urma pun in practica sa nu fac practica direct pe masina |
dar ai gasit triple incolore.Vreau si eu asa
|
mi-o zis un obosit ca-mi poate face rost la 3 milioane
aia inseamna ca real se pot face pe la 1 mil 1,5 milioane tu doar scoti plasticu colorat, il pui pe ala si sus si cand vrei sa revii repeti operatia daca gasesc ceva iti dau de veste |
Quote:
In legatura cu sitele da...negre o sa fie!!sapt viitoare o sa mai apara modificari! iar in legatura cu triplele stiu ca e un tip in craiova la noi care face triple gen lexus!!insa prioritatile mele sunt altele acu decat triplele:) |
daca aflii un pret si o poza is interesat
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning