![]() |
E36 - Proiectul NWA cabrio
2 Attachment(s)
Dupa multe intrebari daca e bine sau nu ,daca imi trebuie sau nu , daca imi place mai mult sau nu... am decis sa dau sedan-ul + diferenta pe un cabrio din 96 318i. Masina merge bine,sunt multumit de ea,inca nu stiu daca sa ii pun un 2.0 sau sa scot ce pot din motorul asta..
Ca optiuni are: inchidere centralizata - alarma - incalzire in scaune - oglinizi electrice - 4 geamuri electrice cu sistem comfort - decapotare electrica - jante aliaj - interior piele neagra - 2 Airbag-uri - ABS - computer bord - faruri cu lupa - servo directie - proiectoare ceata -volan M old school -fara gram de rugina Defecte: -motorasul de la geamul soferului trebuie schimbat -scaunul de la sofer e usor rupt la perinita -un proiector lipsa -nu are cotiera :rolleyes2 -suspensie normala :rolleyes2 -un far e fara lupa -cam atata din ce am depistat azi Planuri de viitor: -inca nu sunt sigur de motor,daca ramane asta sau pun un 2.0 -suspensie -jante brock b1 16" 9j sau lmtechnik 17" 8.5j -faruri cu lupa (unu e fara lupa) -xenoane peste tot,pozitii pe led -obc 18 -alt volan,poate ceva sport sau M de e46 -cotiera -toba remus cu 2 iesiri -lucasuri albe/fumurii -blocant -boxe HK -stopuri M -bara fata M+lip -bara spate M -folii -senzori parcare -oglina cu senzor Si cam atat din ce imi vine in minte.. sigur vor fi mai multe upgrade-uri dar astea stiu ca urmeaza in viitorul apropiat. Revin zilele astea cu niste poze mai detaliate. |
Re: Proiectul NWA e36 cabrio
sa o stapanesti sanatos si asteptam "imbunatatirile"
|
Draguta masina.... cand te-ai referit ca vrei sa ii pui spoiler fata de M sper ca nu te-ai referit de E46 :) cum ai avut pe sedan
Serios suntem aici sa te ajutam cu sfaturi bune.... dar daca vrei sa o faci kitch anunta-ma ca e pacat si o cumpar eu de la tine.. foarte serios vorbesc. Sper ca nu o iei in nume de rau dar lasa-mi te rog un pm cu pret cu cat o dai si cat ai dat pe ea cu diferenta cu tot!!!! ...... aaaa si mai baga poze!!!!!:):) |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
Hai ca e frumoasa! Majoritatea masinilor care au trecut pe la tine mi-au placut, si nu ma indoiesc ca o sa fie la fel si cu asta!
|
Quote:
Quote:
|
oo domnu inca una ti-ai luat? abia tu esti pasionat de e36 :D
|
am vrut sa o iau eu.....din pacate nu am dispus in momentul respectiv de banii necesari....bafta cu ea.
|
Faci adunare :D!! Acum iti mai lipseste un E36 touring la colectie !
|
frumoasa masina!pare foarte ingrijita din poze!
dupa ce am vazut proiectele precedente sunt sigur ca si acesta va fi pe masura asteptarilor! sper numai sa il tii mai mult decat e46:oops::sniff: Bafta sa iasa cum iti doresti! ps.parerea mea e ca sunt cam mici jantele pe 16" pentru e36 chiar daca sunt late si o sa ai talon mic la cauciuc... |
Hohooooo...........sefu alta frumusete?Ce-ti mai place tie sa lesi oamenii cu gura cascata.Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult.Asteptam cu interes tuning de calitate si pe acest BMW al tau.
|
frumos, da-mi un pm cu diferenta data de tine
|
frumoasa masina . . . chiar daca la partea estetica mai e putin de umblat la ea dar presimt ca va fi inca un E36 cabrio fooarteee frumos;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu deja ma programez la o plimbare la vara cu cabrio-ul :))
|
frumos cabrio si spor la modificari..., te-ai gandit sa mergi pe stilul clasic cu ea(doar jante,suspensie, eventual grila de facelift, si pus la punct problemele de caroserie care sunt) pt. ca E36 cabrio e o masina cu o linie super si arata bine oricum, doar o parere, sa nu fie cu suparare......bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning