![]() |
Alpine Demo Cars (Acura RSX, Honda Civic si Bmw X5)
Sal'tare ...
Am toate pozele cu Alpine Demo Cars: RSX, Civic si X5 - ul din timpul instalarii si finished. Ideea este ca nu le pot posta aici pe toate sunt 370 fisiere masurand vreo 25 MB. Nu marimea ar fi problema ci numarul lor. Intrebare mea pentru moderatori si pentru administratorii www.4tuning.ro este: V-ar interesa o sectiune cu aceste poze pe site? Unde le pot pune (pe un ftp ... kk ... nu stiu, undeva) ? ...... |
1 Attachment(s)
Iata o mostra ...
|
|
Toate aceste poze + masini + detalii le gasiti la www.alpine1.com la demo cars .
|
Da ZUZ ... ai dreptate ...
Dar asa or sa fie in Romania ... merge mai repede la unii .... |
anul trecut la show-ul SCP 3 (cel de la care am pus pozele de anul asta) a fost RSX-ul Alpine..........care a si castigat Best of Show, intradevar ca ma uitam la ea ca la vreun OZN..... :shock:
|
Alpine tot timpu scoate cate un OZN din asta la expo.
baga bani nu gluma in masini de show. Au 2 baieti experti care fac astea. Civic a costat aprox 250.000 Dolari, fara masina, numai scule si lucru din care lucru sa calculat la 170.000 US$ in tradevar ii mortala masina, si aia din europa ii faina dar nici nu se compara cu masinile ce le fac pt US. pe www.VWclub.ro in gallery am poze de la expositia cea mai mare din europa de car hifi. poate mai vedeti si pe acolo ceva frumos. |
bestiala poza.....hmmm..futurista rau
|
ALPINE MINI Cooper S ... demo CAR 2oo4
2 Attachment(s)
Clatitiva ochii ... eu cel putin am ramas PROST de la pozele astea ... sunt tare NESIMTITI astia de la ALPINE .... ce le poate bubui capu' !!!
|
doamne... futuriste rau de tot mashinutzele astea de la alpine :P
|
...bai masinile astea sunt \"BOMBE\"...yo ma intreb acum dk mai merge masina ..adik o mai avea motor :? ??..sau e plina de boxe!! :peace:
|
hahah :P , masinile astea se pot conduce? eu nu cred.. eu nu ash putea sa conduc asa ceva... zici ca esti intr-un UFO
|
Re: ALPINE MINI Cooper S ... demo CAR 2oo4
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning