Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Solenza mea from Craiova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/225988-solenza-mea-from-craiova.html)

Dadutu 07-12-10 22:40

Solenza mea from Craiova

10 Attachment(s)
Salutare tuturor!Vreau sa prezint masinuta mea:este vorba despre o simpla solenza 1.9 diesel,fabricata in septembrie 2003,190.000km parcursi,dar care in ciuda numarului de kilometri ruleaza impecabil,fara nici cea mai mica problema.Acum 500 de km am schimbat distributia,pompa de apa,garnitura chiloasa,arbore,filtru de motorina,etc.:D

:-P Nu prea am ce sa va arat,masina fiind una simpla ,cu mici modificari la partea audio.Pe viitor am de gand sa imbunatatesc sitemul audio,apoi vreau sa elimin stema de pe grila,vreau sa vopsesc buza jantelor galbena ,si poate cine stie si o vopsea .

Astept sfaturile,parerile si chiar reprosurile voastre.:rolleyes2

SOLENZAXJG 08-12-10 12:49

Re: Solenza mea from Craiova

Frumos sistem audio si cred ca merge foarte bine,iar cu vopsitul la buza la jante vrei sa zici ca la astea de tabla sau ai jantele alea din poza pe 22 daca nu ma insel.Scoti embla din grija si niste pleoape si este destul de ok;)

alex_dinu476 08-12-10 20:02

Foarte ingrijita masina sa ai grija de ea in continuare
Ar merge niste jante pe 14 de aliaj si grila fara sigla pentru inceput

andrei87grs 08-12-10 21:47

foarte bine arata masina....mai ales la km ei.....dar nu sunt multi ptr un motor diesel..am si eu o intrbare....nu ai suport rotii de rezerva de o ti in portbagaj?

Dadutu 09-12-10 12:33

Quote:

Originally Posted by andrei87grs (Post 3881531)
foarte bine arata masina....mai ales la km ei.....dar nu sunt multi ptr un motor diesel..am si eu o intrbare....nu ai suport rotii de rezerva de o ti in portbagaj?

ba da am suportul rotii de rezerva ,dar am facut pana de curand si mi-a fost greu s-o bag la loc,mai ales ca trebuie s-o vulcanizez intai.:-)

WooKezZ 12-12-10 15:26

scuzatima ca ma bag...dar cum e cu mototrul asta 1.9D cati cai are? Dece nu a fost pus pe logan? sa pe duster? Este cumva mototrul de pe dacia break cu patru locuri 4x4?

SOLENZAXJG 12-12-10 16:10

Da ii motorul de dacia papuc 19D 62cp si cuplu de 118Nm la 2250rot/min.Nu sa pus pe duster sau logan din cauza capacitati lui foarte mari si ii foarte slab in rest ca normal motorul asta avea turbo cum are kangoo ca ii acelas motor din cate stiu eu si asa fara turbo ii cam puturos si asigurare mare dupa el si pompa injectie are o problema.Sunt mai multe cauze.

Relu_GTT 12-12-10 16:12

Este acelasi motor care este si pe Pick Up 4x4, este diesel aspirat de 60 CP

bib_andrey 12-12-10 16:31

Frumoasa masina.
Bafta.

Dadutu 12-12-10 17:04

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3891058)
Este acelasi motor care este si pe Pick Up 4x4, este diesel aspirat de 60 CP

Da este acelasi motor de 62 cp,doar cutia difera pe cele 2 modele. Pe solenza este cutie renault,iar pe Papuc este cutie romaneasca de tras...

elfs*Legolas 12-12-10 17:11

foarte frumoasa masina....exceptionala...fantasmagorica...cand ma dai o tura?

Alex30 12-12-10 20:33

Semnalele laterale nu imi plac cum au iesit... Mai bine iei un spray si le faci si pe alea si dai o tenta si la triple ;). In rest arata bine

Dadutu 12-12-10 21:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3891880)
Semnalele laterale nu imi plac cum au iesit... Mai bine iei un spray si le faci si pe alea si dai o tenta si la triple ;). In rest arata bine

pai dupaia cand trec cu ia prin R.A.R ce fac? le schimb? asa doar dau folia jos si scap:)

* nici mie nu-mi plac cum au iesit,ca au ramas niste cute

Alex30 12-12-10 21:15

Pai de ce sa mai treci cu ea prin RAR ? Poate la ITP vroiai sa spui...dar le intinzi baietilor niste hartii si aia e.

*exact dasta ziceam si eu ca nu imi plac pentru ca au iesit cute. Eu o sa le fac cu spray da pe stopuri mi-am pus folie

bib_andrey 12-12-10 21:31

Daca le faci cu spray`ul le poti sterge cu acetona si se ia ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2025 4Tuning