![]() |
Dezmembrez e21 316
6 Attachment(s)
Dezmembrez e21 316 din 79', bord de facelift, scaune de e36 coupe, fusta fata BBS (rezervata), praguri zender, am si un eleron Hella ( cred--o ii sa fac poze cand ajung la masina),fusta spate Zender( rezervata).
Are jambe groase si mai am multe piese de e21 pe langa cele de pe masina ( inca un rand de aripi, stopuri, semnale, grup, planetare, ceasuri, jambe, plastic negru dintre stopuri+ altele). Masina se afla acum in Stefanesti, jud Arges. Tel: 0755.032.363 |
Re: Dezmembrez e21 316
Imi pare rau ca ai ales sa faci alegerea asta, si sper ca nu te-a influentat in vreun fel faptul ca ai multe masini, acum cu e30.
Numai bine o vinzi unui doritor ? S-au sunt ceva probleme ? Numai stiu pe ce forum am auzit ca ai un carburator pe masina care consuma ok. Ce model este ? |
Si mie imi pare foarte rau, dar din pacate nu e din cauza ca am mai multe masini, ci din alte motive. Ai PM.
Carburatorul este o mica blasfemie: este unul de dacie 1.4 cu flansa, dar reglat bine. Pe autostrada imi consuma 5% la 90km/h. |
Quote:
|
Quote:
Da trimit si prin fancourier. Bordul are doua crapaturi care se vad si in poze. In rest arata bine- 100 lei. |
Ca o adaugare fiindca am fost intrebat des, masina se dezmembreaza, nu se vinde. Multumesc.
|
e dreapta in serii ? impozit ? rugina ? pret ?
|
Quote:
|
farurile cu suporti si emblemele (daca sunt in stare buna) la ce pretz ?
|
Quote:
Embleme- 60 lei ambele ( in stare buna). |
si contactul+toate incuietorile+chei si antena (daca nu i-o dai lui bart) ? piesele le trimiti prin curier sau le pot lua din bucuresti ?
|
Quote:
Daca nu vrea bart antena, te anunt. Contactul este de dacie :lol:, iar toate incuietorile( inclusiv busonul de la rezervor)- 150 lei. |
Valabil.
|
Sus......
|
[QUOTE=alex_maniacu_91;3878730]Si mie imi pare foarte rau, dar din pacate nu e din cauza ca am mai multe masini, ci din alte motive. Ai PM.
Carburatorul este o mica blasfemie: este unul de dacie 1.4 cu flansa, dar reglat bine. Pe autostrada imi consuma 5% la 90 Salut, carburatorul e de vanzare? e simplucorp? ms. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning