![]() |
renault meeting
1 Attachment(s)
eu si sun-u va anuntzam porti deschise pt posesori de reno-uri pe data de 16
va asteptam in nr cat mai mare |
Re: renault meeting
Foarte tare frate. Era cazul sa se organizeze un meeting si pentru posesorii de renaulturi. Multa bafta si la cat mai multi participanti.
PS: Sun Racers-ul oricum va fii acolo, in frunte cu al nostru pres. SUNu, care este si co-organizator ;) |
desi nu vreau sa provoc nici o cearta cu post-ul acesta..
as ruga posesorii de dacia 1300 sa nu se "simta" sa vina ..ca au ei renault!:P repet..nu o zic in nume de rau..dacia e dacie..nu iti pune abtipilde si embleme cu/de renault pe ea! eu oricum nu vin...k nu am treaba cu renault.. e ok sa vina posesorii de dacie,la fel ca posesorii oricarei alte masini(membrii forum si cluburi ..etc) ..atata timp cat nu pretind ca dacia lor este renault sunt si niste renault-uri (renault 8 parca era modelul)..cu aceia nu am nimic..dar atata timp cat in talon si in cartea vehiculului ,masina este DACIA, nu pretinde k ai renault!..i rest my case oricum..distractie placuta la meeting |
ha ha. Clar sa vezi ce va molipsiti si voi cu un nenorocit pe acolo care sa faca cum au facut aia la intalnirea noastra dacia...nu e padure fara uscaturi si parca vad ca si voi o sa aveti incidente neplacute daca nu ii potoliti
|
vine cine vrea dar in special posesori de renault-uri
|
Asa cum v-a spus si DVDu va asteptam in parcarea de langa Polivalenta pe data de 16 SEPTEMBRIE ora 14:00!!! Sunteti toti invitati, posesori de Renault sau nu...cu singura mentiune ca Renault meeting-ul va avea parcare separata!
|
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>
|
pe unde e sala polivalenta? ca habar n-am...
|
Quote:
|
Quote:
_|_ |
de departe subscriu la toate cele spuse de nightdevil
|
De renault 12 ai auzit?
|
tocmai d-asta trebuie respectati bah baiatule.. pentru ca "dacia e dacie" si unii au facut ceva special din ea.. gen "din cacat bici"..
PS: mult succes cu atitudinea asta in viata.. desi prea departe nu te vad :D |
nu ma vai certatzi aiurea si dacia are motor cutie 4 roti si se poate face foarte multe asa ca nu facem comparatzi dacia e tot automobil
invitam pe toata lumea nu s problema ne face placere ;) dar precizam in special posesiori de reno-uri |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning