![]() |
radare & amenzi
are cineva idee cam ce amenda iau daca am fost prins de aparatul radar intre localitatile Tuzla si Costinesti cu aprox. 150km/h ?
un detector de radar cine vinde? multumesc anticipat celor care ma vor informa(cred ca sunteti multi care nu va aveti bine cu radarele:D) |
Re: radare & amenzi
Quote:
|
nu vei mai avea permis si ameda de 1milion parca! ca pe mine m-a luat cu 120la ora in localitate!
|
vai de capu` meu :( al dreaq politist cand l-am vazut am redus pana pe la 100 si a scos mana pe geam si a facut semn sa accelerez la loc. e ca si cand a zis hai dai bataie ca oricum te-am halit.. :( :(
|
cat despre amenda bine ar fi daca e doar 1milion...am luat 500.000 la 62km/h in localitate...aici am depasit viteza cu 60 nu cu 12... :D
|
Quote:
|
afara limita e 100...
carnetul nu ti-l ia. ca sa ti-l ia trebuie sa depasesti cu 60 limita.. o sa-ti vina amenda de 1mil, 500 in 48 ore.. oare de unde stiu.. :D |
afara limita e 90...e 100 daca e drum european...
|
am halit si eu radaru ala. astept ameda. aveam in jur d 100, sper sa fie sub 100. ala sta la intrare in tuzla si e localitate acolo. limita 50 sau 60 km/h
|
Daca nu te-a oprit pe loc nu cred ca iti mai vine ceva akasa ! Este foarte probabil ca radaru' sa nu fi fost activ ! La viteza aia in localitate te oprea suta la suta ! La mine a sarit efectiv din masina cand aveam vreo 130 in localitate ! Eu zic sa stai linistit ! Probabil de-aia ti-a facut semn sa te duci !
|
Quote:
|
ok...stie cineva ce fel de drum e ala? eu am impresia ca e drum national. DA DOAMNE SA NU RAMAN FARA PERMIS CA MOR... :(
|
Quote:
|
Sunt mai multe variabile aici ! Pe DN e limita 90 km/h DOAR DN1 are 100 km/h!
Daca te-a luat cu 150 ... ADIO permis 3luni/cu putin noroc 1 luna! Daca ai franat poate te-a luat cu mai putin totusi ! Dar eu raman la parerea mea cum ca la viteza de genu' asta te oprea sigur pe loc ! @Reme > nu l-am avut suspendat, eram pe la Sibiu si a sarit din masina sa ma opreasca ! Na, s-a gandit sa ma intrebe de bine si ia fost bine !;) Am luat doar amenda de 70 km/h !;) |
Quote:
mai oameni buni.. limitele sunt de cativa ani 100 in afra localitatii si 130 pe autostrazi.. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning