![]() |
Intalnire dacia cluj
20 Attachment(s)
azi 5 decembrie am facut prima intalnire dacia la cluj ....
a iesit destul de bine pentru prima data sa speram ca pe viitor vom progresa mult mai mult :) |
Re: Intalnire dacia cluj
8 Attachment(s)
inca ceva poze
|
smecher, hai mai pune poze ca m ai sunt
later edit: nea moderator, daca se poate sticky |
10 Attachment(s)
inca ceva poze
|
8 Attachment(s)
si cam astea sunt toate pozele :D
|
pai bine ma, si poza ptr care mi am sters spoileru , unde e?:))
|
aia nustiu :D
|
2 Attachment(s)
:arrow:Aici
|
buna.
astazi am fost contactat de un reporter al unui ziar din orasul nostru si ar dori sa faca un interviu sa afle mai multe despre intiativa noastra si ce planuri avem in continuare deoarece ii se pare foarte interesanta ideea noastra. Maine in jurul amiezii ma voi duce eu Catana Radu ( cj 66 han ) impreuna cu Lupsa Lucian ( cj 01 nwr ) sa ii acordam un interviu la domnul reporter. Eu zic ca avem un inceput destul de promitator. Va vom tine la curent cu cele discutate maine dupa ora 2 |
1 Attachment(s)
cam asta ar fii dupa interviul cu cei de la ziarul local
multumim reporterului pentru timpul acordat iar noi tot inainte si la cat mai multe realizari pe viitor Va asteptam la urmatoarea intalnire Dacia Cluj in numar cat mai mare, care speram noi ca va fii cat de curand ! |
Is unele mici obiectii in legatura cu articolul(din poza,nu am ziarul).1.NU e prima intalnire Dacia facuta la Cluj.Au mai facut si altii inaintea noastra.
2.Titlul e de tot rasul. Is 2 observatii facute la o poza de telefon.Maine o sa iau ziarul,si sper sa nu ma lase cu un gust amar. Cheers! |
lasa ma criticile .... :) in loc sa te bucuri tu critici
|
In data de 30 Ianuarie 2011 vrem sa facem urmatoarea intalnire Dacia la Cluj, care va avea loc la fel ca si precedenta in parcarea de la iulius mol ( langa lac / vizavi de facultate/ parcarea dinspre drum ) depinde care cum o stiti :D . Pentru mai multe informatii puteti contacta numarul 0742 653 097. Sa speram ca vor veni cat mai multi posesori de automobile Dacia.
|
prezent ba, sa poti dormi bine la noapte
|
am uitat sa specific ca aceeasi ora ca si data trecuta, adica ora 16 :) daca va este bine ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning