![]() |
TechArt Porsche Carrera GT
4 Attachment(s)
TechArt Porsche Carrera GT TechArt Automobildesign ofera si pentru Porsche Carrera GT o serie de modificari la exterior, interior si motor. |
Re: TechArt Porsche Carrera GT
doar cateva cuvinte-o masina puternica si f frumoasa
in rest e ceva de genu no comment |
cred ca merge l fel de bine precum arata adik....exceptional....dar la motor cam putine modificari...in fine pt min e o masina l care o sa visez toata viata
|
Frumos si performante super!!!
|
la motor nici nu nevoie de prea multe modificari...oricum ei ink sau bagat si acolo....dar cu aspectu exterior si interior au facut o treaba excelenta....arata superb
|
un adevarat sportiv de performanta "dopat":D,frumos tare;)
|
superba..racketa si o prinde bine si culoarea asta...zuuper
|
culoarea nu-mi place dar in rest e de exceptie. si ce sunet trebe sa aiba acum
:):):):) |
o adevarata bestie pe sosea !
superba masina ! |
....parerea mea, un singur cuvant e suficient:MINUNAT!!!!!!
Oare o sa am vreodata ocazia sa conduc o asa bestie???....Cine stie....:( |
culoarea e super mistoo si ea arata super, dar ca si cei care vor sa modifice un ferrari ENZO este dea dreptul inutit sa mai lucrezi la ea pt ca este o bijuterie. pt ca este un super car :D si nu prea ai ce sa i mai schimbi
|
e draguta si culoarea ...........e bine ca au reusit sa mai scoata niste caluti din ea :)
|
e buna culoarea ca o vezi de departe in oglinda retrovizoare................si vrummmmmmmmmmmmmmmmmm pe langa tine trece cu vreo 300km/h
|
un topic la care n-ai ce comentarii sa faci :lol: zuper tare masina n-ai ce sa-i gasesti oricat ai cauta
|
atzi gresit sectziunea pt k nu trebuie pusa la masini.......poate la avioane,rachete ceva de genu asta
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: :twisted: ........pe strazile din bucuresti in mai putzin de un an,chinuind vre-un ursuletz sau vre-o pisicutza............:twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning