Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - cheder (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/225354-machete-lucru-cheder.html)

cheder 19-09-10 19:45

Machete in lucru - cheder

...salutare! Am cateva Bmw-uri care vreau sa le aranjez unpicut' :D...parerile voastre sunt bine venite...

cheder 19-09-10 19:49

re: Macehete in lucru - cheder

2 Attachment(s)
...credeti ca o sa reusesc?

DTH 19-09-10 19:50

Dacă toată lumea are la titlu " Machetele mele X sau Y " ...tu te-ai gāndit să fii mai special şi să faci cum vrei tu , nu ?

Poze ? Să ne dăm cu părerea sau să-ţi dăm sfaturi la ce anume ? Eu nu văd nicio machetă postată aici .

E greu de citit Regulamentul ? L-am postat şi la prezentarea machetelor tale ...era greu să citeşti 2 minute la ăla şi 2 minute la ăsta de la secţiunea de tuning , să vezi şi tu cu ce se mănāncă ? Greu .....rău de tot ! :rolleyes2

L.E: Văd că pānă să fac eu postul ăsta au apărut şi 2 pozicele ...ăsta se numeşte dublu post ...cānd faci un post pui şi pozele tot acolo , ms ! ;)

FED express 20-09-10 06:01

o sa ai mult de munca, cam atat pot zice.bafta:!:

cheder 01-12-10 18:49

Machetele in lucru - cheder

2 Attachment(s)
... mi-am dat singur de munca, dar deh satisfactia va fii enorma peste cateva zile:lol:

:twisted: BMW R75 ITALIERI 1:35

2010 01-12-10 19:03

Spor la treaba...abia astept sa vad finalul:!:
Frumos kit ai ales:!:

FED express 01-12-10 19:10

Re: Machetele mele - cheder

cam pitic kit-ul...:hahano:
spor la treaba si sa-l vedem gata.vei respecta intocmai culorile?
p.s:faina motoroata:wink:

cheder 01-12-10 21:09

...mda e cam mica 6.6cm (miniscula):rolleyes2, este a doua macheta de gen care o asamblez dar asta e foarte grea (lipsa de experienta la asa ceva), iar cu vopselurile am o problema nu stiu de unde sa le cumpar, mai am un dubiu, nu stiu exact cum sa fac... o diorama care sa infatiseze tema din ww II, sau sa las motocicleta simpla (culori originale si fara soldati) ... parerile sunt binevenite

bmwh548 01-12-10 22:43

Vine imediat un PM pentru vopsele si alte materiale.
In privinta machetei... de obicei machetele de genul acesta se incadreaza intr-o mini-diorama. Ar merge realizata macheta si pusa pe un suport acoperit cu iarba (se gaseste de cumparat si iarba pentru machete), eventual faci si un weathering, in functie de ce iti trece tie prin minte.

cheder 04-12-10 17:51

4 Attachment(s)
dupa 3zile de munca....mai am foarte mult inca:x

bmwh548 04-12-10 18:01

Re: Machetele in lucru - cheder

Am mutat aici tot ce tine de realizarea kitului. Dincolo se posteaza prezentari.

cheder 05-12-10 00:44

2 Attachment(s)
mai am de vopsit ghidonul, chiuloasele, arcul de la sa si teava de la esapament, de lipit placutele de imatriculare si insemnele militare....:boxing:
...peurma urmeaza treaba la diorama...:chainsaw:

2010 06-12-10 03:35

Au prins culoare...frumos man, bravooo:!:
Astept sa vad si diorama:!:

cheder 08-12-10 11:17

ceva timp nu o sa pot sa ma mai ocup de ele, din pacate ...

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning