![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Kit suspensie sport LOGAN - Racing Nick
4 Attachment(s)
Kit suspensie sport LOGAN - Racing Nick
Mai jos cu 3 cm si cu discount la pret pe 4tuning! Sorin Badea pe scurt despre noul kit de suspensie format din arcuri EIBACH si amortizoare BILSTEIN : "Cu acest KIT comportamentul masinii s-a schimbat total, permitand negocierea virajelor cu o viteza mult mai mare si in acelasi timp cu mai multa siguranta decat seria. Este o schimbare vizibila in bine, asa cum ar trebui sa fie o suspensie sport." Sorin Badea - pilot raliuri in CNR in echipa VETECO pe Mitsubishi EVO 9 grupa N si Dacia Logan masina de antrenament. Preturi: Arcuri Eibach - 155 Euro/set, 4 bucati. Amortizoare BILSTEIN fata - 590 RON / perechea. Amortizor BILSTEIN spate - 510 RON / perechea. De promotie beneficiezi spunand: "Am citit pe 4Tuning" contacte: 0747507752, 0747.50.77.53 |
Re: Kit suspensie sport LOGAN - Racing Nick
pt clio symbol?
|
|
salut, potr monta doar arcurile pe un logan si sa pastrez amortizoarele pe care le am< nu prea as vrea sa-mi rup rinichii dar as vrea sa fie mai joasa putin masina.. se missoreaza garda al sol? cam cu cati cm? multumesc anticipat pentruraspuns!
|
Da se pot monta si numai arcurile dar nu pot sa iti spun cu cat coboara garda la sol in acest caz.
Atunci cand se monteaza complet kitul de suspensie adica arcuri + amortizoare garda scade cu 3cm |
sal mar interesa si pe mine pt un reault megane din 2001 cu spatele taiat 4 portiere telescoape fata sport si arcuri " pes pate nam poate se pot pune " la ce pret sunt?
|
Acest topic este pentru Dacia Logan pentru alte masini folositi [email protected]
|
am si o o dacia nova si vreau sa o las mai jos dar nu stiu cum sau de la ce masina se potriveste suspensia sport.se pot incalzi arcurile sau cam asa ceva?merci frumos'
|
recomand arcurile eibach, coboara cu 3,5 cm garda la sol (asta daca se repozitioneaza bucsele). Nu am avut bani si de amortizoare, dar sunt sigur ca RNick nu m-ar fi dezamagit... Bafta in continuare
|
De curiozitate, cat mai costa arcurile pt Logan?
|
Kitul de arcuri Eibach pentru Logan costa 556 ron
|
asteptam pacehtul de cupa si optionalele
|
La ce pret aveti arcurile H&R ?
Poate o oferta,o reducere ceva :) |
Arcuri H&R - 646 Ron Tva Incl. ( stoc )