![]() |
Most_Wanted
32 Attachment(s)
daca nu mi-a facit nimeni un topic aici ....imi fac eu ...banuiesc ca nu e ceva rau ....
lucarrile sunt si mai vechi si mai noi ......stiu bine ce se va zice despre ele ....si asta pt ca daca unul mai "mare " zice ceva incep toti sa zica acelasi lucru ...eu nu o iau in nume de rau ...:arrow: :arrow: |
Re: Most_Wanted
mah...ai lucrari frumoase....dar incearca sa lucrezi mai mult la detalii...shi fa shi umbrele un pic mai reale....;)
|
MW
nu era necesar sa pui multe lucrari vechi ... 1,2 si bune , demne de DT intre timp .. lucrezi bine si pui aici |
scz ....dar nu crezi ca lumea tre sa vada cam ce am facut eu ? .....
|
Most_Wanted* tng nu ti-a zis cu rautate, are dreptate trebuiau lucrarile cele mai reusite. De exemplu:
- subaru ala verde cu albastru l-ai pus de 3 ori si doar prima varianta arata mai binisor :???: - suzuki swift ai pus originalul cu toate ca aparea si in poza chop - M6-le are culoarea ireala........ Nu te supara pe mine dar asta e realitatea :-P |
..:) dar nu am zis ca a zis cu rau .....nu am dc sa ma supar nici pe tine ca zici ceva ....dar stiu si eu ca e adevarat ....la suzuki nu cred ca e prb ca am pus acolo sus poza stok ....in fine ...
NU MA SUPAR !!! |
4 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
2 Attachment(s)
incep sa mai am si eu timp de VT .....o sa mai lucrez la fata ....deocamdata atat
|
bine ai revenit printre noi ''vanatule'' :mrgreen:
|
stiu ca sunt codasul ...........dar uneori poate ca zicala cu "cei din urma vor fi cei din-tai " .......poata ca uneori tine ;)
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :pelvic_th
|
km ciudat fumu ...si soferu :lol:
|
soferu nu e pus de mine .....
|