![]() |
golf 1 cu euro 3 ?
5 Attachment(s)
pt fanii vw
am gasit asta pe mobile! sigur la prima geana te crucesti la pretz la a 2 geana vezi performantele la a 3-a geana vezi euro 3 la a 4 geana te intrebi daca e REAL m-i se pare de bun gust! ce credeti? :) daca ai avea bani .. ai investi ? eu unul DA ************************************************** * VW Golf (GLI) Kategorie: Kleinwagen EUR 11.400 Daten: Gebrauchtfahrzeug, 75.900 km 165 kW (224 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Erstzulassung: 01/83, HU: 09/07, AU: 09/07 Klimaautomatik, gold-metallic, 2/3 Türen Besonderheiten: Tempomat, el. Wegfahrsperre, Lederausstattung, Leichtmetallfelgen, Navigationssystem, el. Fensterheber Beschreibung: Zum Verkauf steht hier Schweren Herzens mein Golf 1 der in Gold Lackiert ist und ein ABSULUTES EINZELSTÜCK ist und schon sehr viele Pokale Gewonnen hatt . Er hatt alles Außer mängel wie, S3 Motor 1.8T mit 224 PS, 5gang TDI Getriebe vom A2, NAVI Plus, Tempomat, DVD, CD +CD Wechsler, MP3, GPS, Klimatautomatik, 310mm S3 Bremsanlage vorn, 7,5*16H2 ET35 OZ Felgen mit 195/40ZR16, V max 265 km/h, Vr6 Bremsanlage hinten, Polierter Wichers Käfig, A3 Cockpit, König Sport Ledersitze, Polierte Wichers Domstebe, RS Stoßstangen, Keine Griffe innen wie außen, Sportauspuffanlage, Euro 3 norm, Schraubfahrwerk, Spurverbreiterung, Servolenkung, 28 Sportlenkrad, Neuaufbau wurde 03/06 Abgeschlossen und vom Tüv abgenommen, 05/06 1. Platz in 1/8 Meile, Alle Verkleidungenund auch Boderplatte aus Aluminium, Sehr günstig in Steuern und Versicherung und absulut Altagstauglich uvm bei weiteren Fragen oder Probefahrt einfach anrufen Anbieter (privat): Matthias Nucke D-99735 Kleinfurra Tel.: +49 - (0)173 / 2003063 |
Re: golf 1 cu euro 3 ?
hai frate 11.400 euro ...
e frumoasa intradevar... da cu 11.400 iti iei euro 7 |
mi se pare urata culoarea..taranie chiar..dar...fiecare cu gusturile lui..
la banii astia iei bmw:P cu 300 si ceva de cai e posibil..poate a schimbat omu motoru.. se vede k a avut bani dar eu nu l-as lua..nici daca as avea bani..masini mult mai frumoase gasesti la banii aia.. sincer acuma think about it o fi fost vreo excentricitate a lui..sau cine stie..un tuning mai neobijnuit..nu imi place in mod deosebit...adik e f nasoala culoarea..si nrest e ok masina..atat se vede din pozele alea mici..stiu k nu e vina ta..asa e pe mobile.de |
ideea era alta! motorul cu normele de poluare euro 3
motor de audi S3 of course check performances! |
Vmax265km/h :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: parca ar merita banii acuma
|
neaaahhhhh!!!!!!!!!!!! nu face banii astia. sa fim seriosi, torusi e golf I din 1983. la banii astia iti iei masina destul de tare dupa 2002-2003............parerea mea :D
|
daca stie careva sa ne traduca ce zice neamtzu ! despre ce perfomante are!
in afara de ce e EVIDENT;) Da motor de s3 , 224 hp , v max 265 km /k ! si fac pariu ca masina are sub 1000 kile! CE ARE la CONSOLA CENTRALA? e si masina pt iubitori ! adica nu poti compara asta cu una din 2000-2002 si fac pariu ca '' da ceatza '' la majoritatea masinilor stock din aceasta perioada |
din cate inteleg zice k nu mai are nik stoc la motor, 305 cai si Inspectia Tehnica Periodica (I.T.P.-ul) expirat :D:D:D
|
Quote:
are cokpit de s3 |
dap, scuze. scrie 224ps (power speed) si yo intelesesem "kw" in loc de "ps"
|
Aici nu se pune problema sa alegi intre mashina asta si un golf 4 sau io stiu ceva dupa 2003... Aici este vb despre cei care sunt posionati de golf 1 .... Fii sigur ca nu as da nici eu 11.000 eur pe ea decat daca as fi maniac cu golf 1:)
mashina e facuta cu stil...nu e kitch...si nici culoarea nu e rea sa fim seriosi :wink: si se pare ca a bagat ceva bani in ea... nu numai in motor |
e masina pe care nu o poti compara cu ... " ragalii " electronice din prezent .
zicea cineva de bmw de 300 de cai la 11.400 e ? unde ? pe planeta marmotelor ? .. culoarea e kitch asa e ... la noi daca ai pus filtru sport si chip ..deja ai " tunning " .. dala graav...;) neamtu` daca a schimbat in totalitate masina ... si mai e si tipla .. e kitch mai bine un passat de 200.000km+, 1.8... vai m lui .. obosit ... decat golful asta care ii da un tir pe 400m sincer daca as avea banii l`as lua fara sa stau pe ganduri ... fiindca stiu ce poate un golf ... fiecare cu gusturile lui, dar sa compari o masina care a facut istorie cu una din 2000 cu electronica cap - coada ... e un pic penibil... |
Quote:
|
Quote:
|
walderama esti penibil
later edit .. on topic..:) masina de show;) doar atat.... daca tot comparam cu ceva mai nou nu mai bagati electronica.. atata timp cat are motor de S3 are electronica garla..... si pe langa o masina de generatie noua la accident in care ai vrea sa fi? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning