![]() |
fiat tempra
Fiat tempra 1.6 ie(1581 cmc) 90cai an 1992 culoare verde metal masina e in stare buna optic si tehnic
-inchidere centralizata -alarma cu inchidre la contact -imobilizator , -discuri noi frane (factura) -servofrana -servo directie -tabla zincata -suspensii bune --masina nu are acte este adusa din franta pret 600 e neg sau la schimb cu electronice sau combinatii am acte pt acelasi model dar pe diesel ,nr rom ,carte indrentitate, asigurare ,talon pt cine vrea sa caroseze 800 e -- contact mess pt detalii lucica_markiz sau tel 0727442935 |
Re: fiat tempra
up
motor bun suspensii independente spate |
Up
Up Up |
uppppppppppppppppppppppppppp
combinatii |
up uuuuuuuuuuuppppppppppp
|
toate la 800 e
se vinde pe bucata veniti si luati ce piesa vreti |
ce zici de asa ceva ??? te intereseaza?? http://www.projectorcentral.com/Optoma-EzPro_615H.htm
mai vreau diferenta |
Salut
no ofens dar cred ca ar trebuii tu sa-mi dai ceva ala face cel mult 6 mil si stiu asta fiindca lucrez la o firma care se ocupa de asa ceva in plus toshiba S9 il iau la 15 mil si nu se compara merci poate te mai gandesti |
proiectorul a fost 3000eur cand a fost nou.cu 6 mil abia iti iei un monitor lcd,gandeste-te tu mai bine :)
|
Quote:
cand a fost nou acum nici nu se mai produce deci gandestete unul second, pt ca acum e second al tau chiar daca il tii in cutie si nu-l folosesti (stii cum e in IT ce e azi nou maine e vechi) costa 300 $ deci cam 250 euro sa zicem adica 8 mil maxim dar nu conteazxa merci de oferta si bafta la vanzare (te-am mai gasit si pe alte formumuri cu produsul)\ deci de vanzare fiat tempra upup |
ba cel mult 6 mil.... ba cel mult 8 mil....pana la urma o sa ajungi sa fi de acord
cu pretul meu. :) up de la mine |
up up
combinatiii |
Uppppppppppppppppppppppppppppp
|
uppppppppppppppppppppppppp
|
se negociaza totul; |