![]() |
[Vand]E36 sedan IN LUCRU
Exterior
-bara fata M (fibra) + lama (din fibra) -bara spate normala cu difuzor M -oglinzi electrice incalzite M -bandouri M -jante replica Alpine 17 225-45-17 si 235-45-17 -faruri cu engeleys -evacuare finala sport (nemontata) -suspensie sport -proiectoare smoked (nemontate) -pleoape carbon -porbagaj CSL(neterminat) -capac rezervor facut cu aerograful Interior -interior piele neagra -ceasuri plasma in bord -volan m3 -casetofon cu radio si stik -geamuri electrice fata - acte inmatriculata BG , 30.07.2010 Consumabile -ulei + filtru ulei schimbat -placute frana schimbate -antigel motor+lichid de iarna pt parbriz -trusa prim ajutor originala bmw in forma de perna din piele Poze cu masina http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...8-9835525.html tel 0769.374.476 pret 2800 discutabil |
Re: [Vand]E36 sedan IN LUCRU
Quote:
|
Quote:
..........UP......... |
........UP.........
|
.........UP.........
|
SE POATE INCHIDE ms
|
8 Attachment(s)
Din nou la vanzare
Pe langa finala sport si proiectoarele nemontate se mai da si colant carbon pentru capota si colant negru lucios pentru plafon pretul ramane acelasi 2800 e usor discutabil |
3 Attachment(s)
......UP.......
Masina a primit stopuri Hella Smoke si pleoapa luneta din plastic (nemontata) |
........UP..........
|
10 Attachment(s)
....UP...
-acte valabile -procura pe numele meu(inscrisa in BG personal de mine) -accept si unele variante |
cu vr6`le meu te intereseaza??+o dif?
|
ursu meu te coafeaza ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning