![]() |
Cumpar Telefoane Stricate ! Nokia, Samsung,Motorola,Sony Ericsson s.a.m.d :P
Astept ofertele voastre :) Notă moderator: Lasă date de contact! Contact : 0768793540 :) |
Re: Cumpar Telefoane Stricate !
up ! Haideti cu telefoanele stricate :D
|
am un nokia e61i a sfarsit de un gresie , un nokia 2330 classic parca a sfarsit de perete si inca nokia care a sf de parchet .. te intereseaza?
|
Quote:
zi un pret la nokia 2330 si celalalt (care a sf de parchet) :P |
Un iPhone mai mic(e de dimensiuni reduse) cu toate accesoriile te-ar interesa? Nu de alta, dar vreau sa scap odata de el....
Are problema cu softul(cred) :blink: |
@Sven ai PM !
7UP ! 0768793540 Sus cu telefoanele defecte/stricate :D Motorola, Nokia, Samsung, LG, SonyEricsson, Iphone :P |
samsung sgh e250 telefonului ii trebuie schimbata folia si nu mai am nevoie de el.fami un pret la el
|
cect t689 cu 2incarcatoare(avea 2 baterii dar una nu mai e buna) in stare impecabila 70Ron daca te intereseaza PM.
|
UP !
Cumpar telefoane Stricate/Defecte ! Orice tip de Telefon ! Spuneti defectu si un pret estimativ :D Contact: 0768793540 - Gabi Sarbatori Fericite ! :P |
te intereseaza un sony ericsson g 900 defect?fa mi un pret pe el ms astept rsp
|
salut,am asa:
un nokia 1112 care pe care am scapat spirt si nu are baterie un sony ericson K700i care nu ii merge microfonu un sony ericson j220i care nu are incarcator in rest e impecabil si are si ore putine pe el |
Quote:
|
Motorola V220 te intereseaza? Astept PM.
|
nokia 3220? de 3 ani sta inchis dar functioneaza fara nici o problema.
nokia e50? la fel functioneaza fara nici o problema |
Nokia 6300. nu are un surub de la carcasa si intr-o parte se desprinde. sta in sertar de mai bine de-un an. Te coafeaza ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning