![]() |
Detalii despre cursa - Confirmare oficiala
Data : Sambata 30 Octombrie 2004
Locatia : complexul PRISMA 2 Organizatori : Legal Racing & No Speed Limit Parteneri media : 4tuning.ro si radio 21 Tipul evenimentului : indemanare - viteza Taxa inscriere : fara Taxa public : fara Nota organizatori: Ne rezervam dreptul de a ne alege concurentii Cursa a fost confirmata de catre organizatori Quote:
|
Re: Detalii despre cursa - Confirmare oficiala
Quote:
|
Dude, banuiesc ca aici e vb de alte chestii, para discutate pe forum...poti veni linistit(cred)...
|
X-TEAM CONSTANTA VA FI ACOLO CU CEL PUTZIN 4 MASINI
|
Re:
Quote:
|
1.Starea tehnica deplorabila a autoturismului.
2.Agresivitatea din partea celui care participa. 3.Stare de ebrietate. 4.Materiale promotionale neautorizate pe (masina ,in masina,pe persoane ,sepci , tricouri , steaguri, banere,stikere etc.) |
Re:
Quote:
|
indemanare - viteza ??? :?:
viteza la prisma ? va rog sa se puna mai multe informatii despre acesat eveniment |
Adica o cursa de indemanare mai rapida in forta , mai simpla sa poata permite o accelrare mai buna pe portiuni-le drepte.
|
Vom fi acolo. 8)
|
Daca vin cu tricou cu RAPID pe mine ma lasati?Totusi, e echipa mea de suflet draq... :twisted: Si nu ma bag la indemanare, ca asta o fac zi de zi prin Bucuresti :twisted: :D Cine ma cunoaste, stie.... :twisted: Ne vedem acolo, care va trageti cu mine pana la PRISMA? :) Astept raspunsuri :))
|
Membri Midnifght Racers vor fi acolo FARA materiale promotionale neautorizate pe (masina ,in masina,pe persoane ,sepci , tricouri , steaguri, banere,stikere etc.) . Asta daca suntem primiti . In cazul in care nu vom fi primiti nici asa am aprecia daca am fi anuntati pentru a nu mai face drumul degeaba . Multumim !
|
o sa fie o intalnire frumoasa , de abia astept , sa ne vedem cu bine
|
-Avand in vedere ca sunt singurul oficial care postez va anunt ca nu sunt alte restricti sau interdictii pentru o sau mai multe persoane.
-In aceste fel am raspuns lui Lucian si lui Hooliganu`. -Va multumesc. |
*
Salut bajetzi,
Cam pe la ce ora o sa inceapa show-ul ca io unu muncesc in ziua respectiva.. sa shtiu dc am cum sa ajung sau nu.... Va pupa tata :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning