Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 30.10.2004 (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004.html)
-   -   Detalii despre cursa - Confirmare oficiala (https://forum.4tuning.ro/59-bucuresti-30-10-2004/2240-detalii-cursa-confirmare-oficiala.html)

ZoliaT 25-10-04 22:58

Detalii despre cursa - Confirmare oficiala

Data : Sambata 30 Octombrie 2004
Locatia : complexul PRISMA 2
Organizatori : Legal Racing & No Speed Limit
Parteneri media : 4tuning.ro si radio 21
Tipul evenimentului : indemanare - viteza
Taxa inscriere : fara
Taxa public : fara

Nota organizatori: Ne rezervam dreptul de a ne alege concurentii

Cursa a fost confirmata de catre organizatori

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Pt etapa de indemanare din 30.10.2004 inscrierile se fac incepand de la ora 10:00 pana la ora 11:45 fix.
Pentru o buna desfasurare va rog respectati orele si datele mentionate.

dude 25-10-04 23:34

Re: Detalii despre cursa - Confirmare oficiala

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
Data : Sambata 30 Octombrie 2004

Nota organizatori: Ne rezervam dreptul de a ne alege concurentii

Cursa a fost confirmata de catre organizatori

Cu tot respectul, in cazul in care ceea ce sta scris cu 2 randuri mai sus nu este o gluma proasta (desi din tot sufletul sper sa fie), va rog pe voi, sau organizatorii sa anuntati dinainte care sunt criterile dupa care se va putea participa la cursa. Nu de alta, dar sa stim si noi; ca decat sa vin si sa nu pot sa particip, mai bine stau frumusel acasa sau ma duc sa ma plimb prin Herastrau. Multumesc.

Bogdan_16v 25-10-04 23:38

Dude, banuiesc ca aici e vb de alte chestii, para discutate pe forum...poti veni linistit(cred)...

x-28-TRA 25-10-04 23:43

X-TEAM CONSTANTA VA FI ACOLO CU CEL PUTZIN 4 MASINI

dude 25-10-04 23:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Dude, banuiesc ca aici e vb de alte chestii, para discutate pe forum...poti veni linistit(cred)...

Multumesc pt incurajare. Astept totusi un regulament oficial, nu pentru ca as venii de departe, sau pentru ca sunt cine stie ce sofer in astfel de intreceri, dar decat sa vin si sa mi se spuna ca nu pot participa mai bine vad rezumatul pe site. Bafta.

F_L_R 26-10-04 03:09

1.Starea tehnica deplorabila a autoturismului.
2.Agresivitatea din partea celui care participa.
3.Stare de ebrietate.
4.Materiale promotionale neautorizate pe (masina ,in masina,pe persoane ,sepci , tricouri , steaguri, banere,stikere etc.)

dude 26-10-04 09:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
1.Starea tehnica deplorabila a autoturismului.
2.Agresivitatea din partea celui care participa.
3.Stare de ebrietate.
4.Materiale promotionale neautorizate pe (masina ,in masina,pe persoane ,sepci , tricouri , steaguri, banere,stikere etc.)

Multumesc Florica. Daca primiti in stare avansata de entuziasm, inseamna ca ne vedem sambata la prisma. Bafta si sa auzim numai de bine.

tng 26-10-04 13:41

indemanare - viteza ??? :?:
viteza la prisma ?
va rog sa se puna mai multe informatii despre acesat eveniment

F_L_R 26-10-04 14:06

Adica o cursa de indemanare mai rapida in forta , mai simpla sa poata permite o accelrare mai buna pe portiuni-le drepte.

luca 26-10-04 15:14

Vom fi acolo. 8)

Hooliganu` 26-10-04 16:57

Daca vin cu tricou cu RAPID pe mine ma lasati?Totusi, e echipa mea de suflet draq... :twisted: Si nu ma bag la indemanare, ca asta o fac zi de zi prin Bucuresti :twisted: :D Cine ma cunoaste, stie.... :twisted: Ne vedem acolo, care va trageti cu mine pana la PRISMA? :) Astept raspunsuri :))

Lucian 26-10-04 17:17

Membri Midnifght Racers vor fi acolo FARA materiale promotionale neautorizate pe (masina ,in masina,pe persoane ,sepci , tricouri , steaguri, banere,stikere etc.) . Asta daca suntem primiti . In cazul in care nu vom fi primiti nici asa am aprecia daca am fi anuntati pentru a nu mai face drumul degeaba . Multumim !

EvLSant0S 26-10-04 17:21

o sa fie o intalnire frumoasa , de abia astept , sa ne vedem cu bine

F_L_R 26-10-04 19:49

-Avand in vedere ca sunt singurul oficial care postez va anunt ca nu sunt alte restricti sau interdictii pentru o sau mai multe persoane.
-In aceste fel am raspuns lui Lucian si lui Hooliganu`.
-Va multumesc.

All-X 26-10-04 20:40

*

Salut bajetzi,

Cam pe la ce ora o sa inceapa show-ul ca io unu muncesc in ziua respectiva.. sa shtiu dc am cum sa ajung sau nu....

Va pupa tata :wink:

All times are GMT +2. The time now is 07:07.

- Copyright 2026 4Tuning