![]() |
cum instalez nos ud pe subaru 2.0 t
va rog niste sfaturi. ei zic ca se pune injectorul de azot si benzina pe admisia de aer, dar ceva nu este in regula. nu ar fi mai bine pe admisia la intercooler inainte de clapeta de acceleratie?
|
Re: cum instalez nos ud pe subaru 2.0 t
cine sunt ei? aia care au facut instalatia de NOS? aia nu stiu nimic, ce motiv ai sa urmezi instructiunile, sunt facute de niste retarzi .. pune nozzlu inainte de filtru de aer asa mi-a zis mie un mecanic batran.
|
Quote:
|
Quote:
IN ADMISIE , DUPA CLAPETA. daca nu iti arde de misto, nu mai pune intrebari de facut misto. |
orice solutie ai alege e beginning of the end pentru motorul tau de subaru ....
|
Quote:
|
inaite sa pui trebuie sa ai in vedere urmatoarele:
1. pompa de benzina cu debit marit 2. bujii mai reci, iridium + amplificator de scanteie (obligatoriu la subaru daca nu ai alte bobine gen okada) - aici te pot ajuta, am ambele repere la pret bun 3. cine iti face softul pentru aprindere ? 4. ce faci cu limitarea de turatie ? ai in kitul de nos senzor pentru senzorul de clapeta (TPS) ? daca la toate intrebarile de mai sus ai solutiile deja pregatie, ai sanse de 50% sa nu strici motorul :) |
Quote:
2. bobine am okada asa am luat masina 3. softul e facut in japonia as vrea doar putin modificat daca se poate 4. kitul a venit cu senzor, doar se leaga un fir. am uitat sa precizez internele sunt forjate. p.s. chiar daca am bobine bune pe viitor ma intereseaza un amplificator de scinteie multumesc pt ajutor. deci sa conchidem montez injectoru de azot si benzina inainte sau dupa clapeta? |
atunci fa rost de o pompa 255 lph (145 euro la noi), bujii iridium mai reci (225 ron la noi), vorbeste de cineva pentru soft, referitor la senzori trebuie sa ai 2 fire unul pentru TPS altul pentru turatie (limitarea de turatie...e foarte important).
de asemenea am un amplificator de scanteie nou dedicat subaru (X-power) cu tot cu mufe plug in la 200 euro daca esti interesat (pret de nou in jur de 400 euro). ce duza vrei sa folosesti si de la ce turatie ? ce turbina si ce injectoare ai ? si pana la urma de ce vrei nos pe subaru????? de banii aia faceai un upgrade mult mai sigur si care permanent..... daca chiar vrei sa incerci fara treburile care ti le-am zis mai sus, il pui dupa intercooler inainte de clapeta...daca ai intercoolerul stoc direct in intercooler, daca ai front mount atunci pe teava la 10 cm de clapeta. dupa clapeta sunt sistemele multi nozzle, la subaru nu prea ai loc sa il pui dupa clapeta un singur injector si sa distribuie uniform, plus ca sa dai jos galeria de admisie e munca de sisif |
Quote:
doar firul care se leaga la tps il am. ce senzor imi mai trebuie pt turatie? uite ce zic ei aici: Powerful Features, Plus it's Easy to Use and Easy to Install The ZEX Nitrous Oxide System automatically adjusts the amount of enrichment fuel in relation to the nitrous bottle pressure, thereby maintaining consistent nitrous to fuel ratios. The result is greater power and reliability at all bottle pressures. Our solenoid is more efficient and require far less current draw than our competitor’s kits. This reduces the chances of burnt wires, blown fuses, etc. from excessive solenoid current draw. Once armed, the ZEX™ Nitrous system is engaged at wide open throttle by an electronic switch that uses the engine's throttle position sensor (TPS) circuit. Wiring the switch is easy-just tap the kit's white wire into the TPS voltage output. Simple and reliable! It's easy to install, with all the major components (solenoid, electronic throttle switch, and nitrous manifold) contained in an attractive enclosure with a preassembled wiring harness. It's a "plug and play" installation! |
iti mai trebuie un senzor in modulul de la zex care citeste turatia de pe bobine sau ecu si care sa ii spui pana unde sa iti dea nos, ca sa nu ajungi in situatia sa intre masina in limitare si tu sa dai nos incontinuare ... e cel mai intalnit mod de a distrugere motorul cu nos, 100% fail.
de aemenea fara pompa - 100% fail (pompa de pe subaru e oricum la limita stoc), o sa se saraceasca SIGUR mai ales la duze de 75 cp. fara bujii iridium mai reci - 100% topesti bujiile chestie ...nu scanteie, nu ardere, topit piston la sigur. o duza de 75 cp nu e de gluma la un motor turbo de 2000 cm.... |
Quote:
deci s-a rezolvat problema 1 pompa benzina care era in plan, bujii reci si swichiul de la zex. injectorul de la nos se monteaza inainte de clapeta de acceleratie. mii de multumiri elspa. case closed sau game over. se poate inchide sau poate sa ramina sa se elucideze si alti " tantalai " ca mine:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning